Titulinis » Naujienos » Šeštadienį Vilniuje “Hockey Punks” prieš Klaipėdos „Baltiją“ (VIDEO, T.Kumeliausko interviu)

Šeštadienį Vilniuje “Hockey Punks” prieš Klaipėdos „Baltiją“ (VIDEO, T.Kumeliausko interviu)

2017-10-19
"Hockey Punks" informacija
 Šeštadienį Lietuvos ledo ritulio čempionate Vilniuje dėl pirmosios pergalės sezone susikaus sostinės „Hockey Punks“ su Klaipėdos „Baltija“.
 
 Klaipėdos „Baltijos“ komanda devintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje eilę kartų iškovojo sovietinės Lietuvos pirmenybių aukso medalius, tačiau pastaraisiais metais tik uostamiesčio vaikų ir jaunimo komandos galėjo pasigirti geresniais rezultatais.
 
 Visgi šį sezoną buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas Andrejus Židkovas kartu su rėmėjų pagalba nutarė atgaivinti žinomą Lietuvos ledo ritulio istorikams vardą ir   grąžino „Baltijos“ vardą ant šalies ledo ritulio žemėlapio.
 
 „Nebuvo lengva viską pradėti ir dar dabar nėra viskas taip, kaip norėtųsi. Bet mes suprantame, kad tai pirmas sezonas ir reikės kantrybės. Jau žaidėme pirmasias sezono rungtynes „Akropolyje“ su Kauno komanda. Nors ir pralaimėjome, bet džiaugiuosi, kad kovojome dėl pergalės ir žaidėjai pamatė, kad jie gali šitame lygyje kautis.
 
 Kalbant apie šeštadienio rungtynes Vilniuje, tai tikrai eisime kovoti dėl pergalės. Smagu bus žaisti Vilniuje prieš nemažą dalį žaidėjų, kuriuos pažįstu dar nuo žaidimo už Elektrėnų „Energiją“ ir rinktinę laikų. Be to, Vilniuje nebūna tribūnos tuščios, o tai žaidėjus visada dar labiau motyvuoja“,  - sakė Klaipėdos „Baltijos“ žaidžiantis treneris A.Židkovas.
 
 Vienas iš „Hockey Punks“ lyderių Lietuvos rintinės narys Edgaras Rybakovas teigia, kad laukia įdomios rungtynės.
 
 „Visada įdomu žaisti prieš naują komandą lygoje, nes nežinai kaip jie žaidžia ir ko iš varžovų tikėtis. Smagu, kad į lygą atėjo naujas klubas iš tokio miesto kaip Klaipėda, kur ledo ritulys yra ir visada buvo populiarus. Kalbant apie mus, tai nors mes vis dar dėl traumų negalime žaisti pilna sudetimi, bet tikiu, kad tai nesutrukdys mums kovoti dėl pergalės“.
 
 Ryžtingai nusiteikęs ir vienas iš „pankų“ gynybos lyderių Rokas Bacevičius.
 
 „Džiaugiuosi, kad pagaliau prasidėjo sezonas, buvau pasiilgęs varžybų. Dėl traumų praretėjus komandos sastatui „pankų“ sezono pradžia sunki, bet žvelgiant į komandų sudėtis ir jau kelis žinomus rezultatus ir taip matėsi,kad šiemet lengvai nugalimų komandų nebeliko. Čempionato lygis kiekvienais metais vis kyla, komandų meistriškumas supanašėjo, tad pergales dažnai lems didesnis komandos noras laimėti. „Baltija“- nauja čempionato dalyvė, tai priešininkas, prieš kurį dar neteko žaisti. Pirmose sezono rungtynėse mūsų šeštadienio varžovai parodė, kad bus visiems rimti priešininkai. Sirgalių palaikomi kovosime iki paskutinės minutės, nekantriai laukiu rungtynių!“.
 
Šeštadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 15 val. Bilietus galima įsigyti internetu ir arenos kasoje. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.