Titulinis » Naujienos » Šeštadienį Norvegijoje visi lietuviai rinko vienodą rezultatyvumo balų skaičių

Šeštadienį Norvegijoje visi lietuviai rinko vienodą rezultatyvumo balų skaičių

2019-12-14
hockey.lt informacija, Sofie Kitterød nuotr.
Šeštadienį rezultatyviai Norvegijos antroje lygoje rungtyniavo visi penki mūsų šalies atstovai.
 
„Comet“ klubas su Pauliumi Gintautu ir Ugniumi Čižu išvykoje 7:2 įveikė „Tonsberg“ klubą ir iškovojo jau septynioliktąją pergalę iš eilės. Šiame susitikime P. Gintautas dukart baudė varžovus įvarčiais, o U. Čižas pelnė įvartį bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Beje, praėjusį savaitgalį įspūdingą mačą sužaidęs ir penkis rezultatyvumo balus surinkęs P. Gintautas pasiekė istorinę atžymą „Comet“ klube – jis pelnė savo šimtąjį įvartį „1. Divisjon“ pirmenybėse.
 
Tuo tarpu trijų lietuvių atstovaujama „Hasle-Loren“ komanda ir šio turo rungtynėse liko be pergalės 4:7 nusileisdama „Nidaros“ ledo ritulininkams. Lietuvių trijulė dar pirmajame kėlinyje sukūrė du savo komandos įvarčius: abu kartus tiksliai metė Danielius Nomanovas, o Ilja Četvertakas ir Danielius Bogdziulis prie įvarčių prisidėjo rezultatyviais perdavimais.
 
55 taškus per 21 mačą surinkusi „Comet“ komanda dalijasi pirmąją „1. Divisjon“ pirmenybių poziciją, o 18 taškų turinti ir šešis kartus iš eilės suklupusi „Hasle-Loren“ ekipa rikiuojasi septinta.