Titulinis » Naujienos » Šaukiamas neeilinis LLRF tarybos posėdis

Šaukiamas neeilinis LLRF tarybos posėdis

2012-04-25
LLRF informacija
Ledo ritulio federacijos tarybos pirmininkas Martynas Šlikas kviečia neeilinį tarybos susirinkimą, kuris įvyks jau šį penktadienį ir jame bus svarstomi su rinktinės pasirodymu Lenkijoje susiję klausimai.
 
"Šaukiamas neeilinis LLRF Tarybos posėdis, kuris įvyks penktadienį, balandžio 27 dieną, 13.00 val. Vilniaus Akropolyje.
 
Susirinkime bus išklausyti Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės delegacijos nariai Valdas Škadauskas, Sigitas Kazlauskas, Petras Nausėda, žaidėjai, kurie pareikš norą dalyvauti, taip pat rinktinės treneris Sergejus Borisovas. Taryba turi pateikti savo išvadą apie esamą padėtį, išgirdusi tiesioginius paaiškinimus iš pačių dalyvių, o ne iš spaudos pranešimų.
 
Išvados pateikimas nėra numatytas įstatuose, bet Taryba, kaip kolegalus valdymo organas, privalo pateikti informaciją visuotiniam narių susirinkimui, kuris turės priimti sprendimą LLRF valdymo organų atžvilgiu. Šis Tarybos posėdis taip pat turėtų padėti, ne tik Tarybai objektyviai įvertinti padėtį, bet ir Prezidentui Petrui Nausėdai įvertinti turimą LLRF organų pasitikėjimą juo, kaip LLRF Prezidentu.
 
Generalinį sekretorių, prašau pakviesti, norinčius pateikti numonę, žaidėjus ir pranešti rinktinės treneriui apie kvietimą.
 
Susirinkime tikimasi gauti informaciją apie Tarybos narių Mindaugo Marcinkevičiaus, Remigijaus Valicko ir Vaido Budrausko atsistatydinimo priežastis, apie kurias Taryba praneš visuotiniam narių susirinkimui. Kviečiame atvykti visus LLRF narius, norinčius sudalyvauti posėdyje."