Titulinis » Naujienos » Rezultatyvų perdavimą atlikęs K. Gusevas padėjo savo ekipai nutraukti nesėkmių seriją

Rezultatyvų perdavimą atlikęs K. Gusevas padėjo savo ekipai nutraukti nesėkmių seriją

2018-09-19
hockey.lt informacija
Kostas Gusevas antrą kartą šį sezoną prisidėjo prie įvarčio rezultatyviu perdavimu, o jo atstovaujama „HK Riga“ nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų seriją.
 
Ketvirtąsias iš eilės rungtynes varžovų aikštėje žaidusi stipriausia Latvijos jaunimo ekipa 3:2 palaužė Maskvos „Dinamo“ jaunimo komandą. Šia pergale rygiečiai nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų seriją Rusijos aukščiausioje jaunimo lygoje (MHL) ir pasiekė revanšą, už vakar patirtą nesėkmę 1:6.
 
Šiame susitikime K. Gusevas rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pirmojo savo komandos įvarčio. Tai jau antrasis jo taškas šiose MHL pirmenybėse – prieš tai gynėjas buvo pasižymėjęs rungtynėse su „Amurskie Tigry“ klubą. Be rezultatyvaus perdavimo, šiame mače lietuvis taip pat kartą smūgiavo į vartus bei išvengė baudos minučių.
 
Kitas „HK Riga“ lietuvis – Markas Kaleinikovas, dėl traumos į šią komandos išvyką neišvyko.
 
Po aštuonių sužaistų rungtynių „HK Riga“ turi aštuonis taškus ir žengia aštuntoje MHL pirmenybių vietoje. Kitas rungtynes jie ir vėl žais išvykoje – rugsėjo 25 ir 26 dienomis jie rungtyniaus su vienais iš konferencijos lyderių – „SKA-Varjagi“ ledo ritulininkais.