Titulinis » Naujienos » Puiki proga padovanoti Kalėdinę dovaną!

Puiki proga padovanoti Kalėdinę dovaną!

2014-12-23
hockey.lt informacija
 Ateinantį pavasarį, balandžio 13-19 dienomis Lietuvos ledo ritulio komanda Olandijoje kausis dėl patekimo į I diviziono A grupę.
 
Visas rungtynes su šeimininke Olandija, o taip pat Rumunijos, Estijos, Kroatijos ir Didžiosios Britanijos komandomis Lietuva žais Eindhoveno mieste, esančiame Olandijos pietryčiuose, netoli Vokietijos ir Belgijos sienų.
 
Kviečiame jungtis bendrai kelionei ir audringai palaikyti Lietuvos rinktinę Eindhoveno „Ice Sport Center“ arenoje. Sporto kelionių organizatorius „Magelano kelionės“ pasirūpins jūsų skrydžiais, apgyvendinimu, bilietais į rungtynes ir pažintine programa, beliks tik karštai sirgti už savo komandą.
Keliautojų patogumui organizatorius siūlo du kelionių variantus – pilną – stebint visas rungtynes, ir minimalų, turintiems mažiau laiko – stebėti dvejas rungtynes ir viešėti Olandijoje tik 4 dienas. 
 
Atvykę stebėti visų rungtynių turės dvi laisvas dienas, per kurias bus galima apsilankyti Olandijos perluose – Amsterdame ir Utrechte bei akies krašteliu žvilgtelti į Belgiją – aplankyti kaimyninį Antverpeno miestą. Ši kelionė puikiai subalansuota visai šeimai – daug aistrų ant ledo ir pavasarinės Olandijos vaizdai – geros emocijos garantuotos!
 
Skaitykite daugiau apie ledo ritulio kelionę ir ruoškite artimiausiems ledo ritulio mėgėjams ypatingą Kalėdinę dovaną!