Titulinis » Naujienos » Prieš dvikovą su Elektrėnų “Energija” į Vilniaus “Hockey Punks” grįžta legionierius iš Japonijos

Prieš dvikovą su Elektrėnų “Energija” į Vilniaus “Hockey Punks” grįžta legionierius iš Japonijos

2016-10-18
"Hockey Punks" informacija
 Pernai vienu iš klubo lyderių tapęs ir dėl savo greičio sirgalių simpatijų nusipelnęs Naokis Kaneko ir šį sezoną atstovaus Vilniaus “Hockey Punks” komandai. Paskutinės legionieriaus rungtynės sostinės klubo gretose praėjusį sezoną Lietuvos pirmenybių finale buvo būtent prieš Elektrėnų “Energiją”, su kuria ketvirtadienį “Hockey Punks” laukia rungtynės Vilniuje.
 
“Pernai atvykęs į Lietuvą, į Vilnių, buvau nustebęs, koks tai yra gražus miestas. Nors oras nelepino, vis dėl to prisiminimai liko patys geriausi. Tą patį galiu pasakyti ir apie komandos draugus. Turėjome galimybę laimėti finale, trūko labai nedaug. Tikiuosi, kad šiemet pavyks užbaigti pradėtą darbą, nors žinau, kad kai kurie mūsų varžovai labai pasistiprino.
 
Bet kokiu atveju nekantrauju vėl išbėgti ant ledo per oficialias rungtynes, nes kol kas per peržiūras JAV rungtyniavau tik draugiškose dvikovose”, - pasakoja legionierius iš tekančios saulės šalies.
 
Šiemet N.Kaneko pasirinko 10 “Hockey Punks” marškinėlių numerį. Pernai sostinės komandoje dar žaidė suomis Niko Parviainenas, kurio šiemet komandoje tikrai nebus. Tačiau gali būti, kad tai bus ne vienintelis “pankų” legionierius.
 
Kaip teigia Vilniaus klubo vadovas Šarūnas Kuliešius, tai nėra paskutinis sudėties papildymas. Be to, “Hockey Punks” papildė žaidėjas iš Lietuvos.
 
“Labai džiaugiamės, kad ir šiemet Naokis grįžta į komandą. Jis mėgino savo jėgas Jungtinėse Valstijose ir nepasirašęs sutarties vėl sutiko rungtyniauti pas mus. “Hockey Punks” komandoje turime daug patirties, o Naokis prides mums taip reikalingo greičio. Jau praėjusiais metais jautėsi kokybinis pakilimas Lietuvos lygoje, o šiemet ji dar labiau sustiprėjo. Sezono pradžia parodė, kurlink turime judėti ir, manau, kad ieškosime galimybių dar stiprintis.
 
Be to šį sezoną mūsų gretas papildė ir pernai “Rokiškio” komandai atstovavęs Marius Citavičius, kuris tam tikroms mūsų grandims suteiks taip reikalingos ramybės”, - sakė Š.Kuliešius.
 
Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje.  Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.