Titulinis » Naujienos » Prezidentas Petras Nausėda: ačiū jums!

Prezidentas Petras Nausėda: ačiū jums!

2017-03-23
hockey.lt informacija
 Mes augame! Prieš kokį penketą metų buvo svajonė, kad Lietuvos čempionatas sulauks tokio ažiotažo, kad finalo rungtynes stebės pilnos tribūnos fanų atvykusių iš visos šalies.
 
Didžiulė pagarba Nacionalinei ledo ritulio lygai (NLRL) už Lietuvos aukščiausių pirmenybių organizavimą - su puikiais sprendimais ir padarytomis klaidomis, už norą būti geresniais nei vakar. Su pirmu blynu direktorių Gintarą Šabūną!
 
Klubai - puikiai žinau "iš vidaus" koks tai sudėtingas, daug emocijų, ir ne visada teigiamų, reikalaujantis juodas darbas. Čia nėra pralaimėtojų! Dabar geras laikas įvertinti nueitą kelią, prisiminti tai kas suteikia sparnus, pailsėti ir kloti pamatus naujoms pergalėms!
 
Fanai - be Jūsų nebūtų mūsų! Tai Klubų iššūkis, prasmė ir atsakomybė. Visi trokšta turėti palaikymą, tačiau augantis palaikymas formuoja ir dar didesnę atsakomybę, dar didesnę konkurenciją ir žinoma aukščiausius tikslus. Šis sezonas buvo tikras fanų sezonas ir niekas negali dėl to nesutikti. Kariaunos tribūnose, socialinėje erdvėje ir savo širdyse - tai ledo ritulio dabartis ir auganti ateitis!
 
Žinoma, didžiulė pagarba visiems rėmėjams bei savivaldybėms, kurios prisideda prie ledo ritulio. Klubų reikšmę miesto socialinei ir ekonominei gerovei nėra sudėtinga įvertinti, pamatyti ar net pajusti. Ledo ritulys atskiruose miestuose tai kuria ir kurs vis stipriau.
 
Linkėjimai ir „ačiū“ už puikią kompaniją apdovanojimų ceremonijos metu Rokiškio rajono savivaldybės sidabriniui merui Antanui Vagoniui ir Elektrėnų savivaldybės merui, aukso medalio laimėtojui Kęstučiui Vaitukaičiui.
 
Ačiū arenų darbuotojams ir administracijoms, savanoriams, žurnalistams ir visiems, kas kūrėte šventę viso sezono metu.