Titulinis » Naujienos » Prastas M.Armalio konkurento žaidimas beveik garantavo lietuviui pagrindinio vartininko poziciją „Sharks“ dublerių gretose

Prastas M.Armalio konkurento žaidimas beveik garantavo lietuviui pagrindinio vartininko poziciją „Sharks“ dublerių gretose

2016-10-10
sportas.lt informacija
 Vartininko iš Lietuvos Manto Armalio konkurentas San Chosė „Barracuda“ klube sužaidė prastas rungtynes ir panašu, kad ateinantį sezoną pradės ten, kur baigė ir praėjusį - ant atsarginių žaidėjų suolelio.
 
Antrose Amerikos ledo ritulio lygos (AHL) ikisezoninėse rungtynėse „Barracuda“ namuose 1:5 nusileido Bakersfieldo „Condors“ ekipai. Nors pirmąsias ikisezonines rungtynes „Barracuda“ vartus gynė M.Armalis, o tada jo atstovaujama ekipa 4:2 įveikė Tuksono „RoadRunners“ ledo ritulininkus, tačiau šį kartą treneris nusprendė išmėginti ir Troy'ų Grosenicką.
 
T.Grosenickas atrėmė vos 15 varžovų smūgių iš 20 ir tikrai nesugebėjo užsirekomenduoti prieš prasidedant naujajam sezonui. Varžovai pelnė du įvarčius per pirmuosius šešis savo smūgius.
 
Nors „Barracuda“ treneris Roy'us Sommeris nebuvo linkęs iki pat savaitės pabaigos atskleisti, kas užims pagrindinio vartininko poziciją, tačiau M.Armalio žaidimas turėtų atsakyti jam į visus klausimus.
 
„Mes susėsime su „Sharks“ vartininkų treneriu Jevgeniju Nabokovu ir „Barracuda“ vadybininku Joe Willu ir nuspręsime, kas pradės rungtynes šeštadienį“. Sportas.lt primena, kad „Barracuda“ yra pagrindinė NHL klubo San Chosė „Sharks“ dublerių komanda, o pirmąsias oficialias sezono rungtynes žais jau šį šeštadienį prieš Stocktono „Heat“ ekipą.