Titulinis » Naujienos » Pratęsta registracija į 2020 metų jaunimo olimpinių žaidynių 3 prieš 3 turnyro atranką

Pratęsta registracija į 2020 metų jaunimo olimpinių žaidynių 3 prieš 3 turnyro atranką

2019-04-11
hockey.lt informacija
Asociacija „Hockey Lietuva“ pratęsia atrankos į 2020 metų žiemos olimpinių jaunimo žaidynių metu įvyksiančio 3 prieš 3 turnyro registraciją.
 
2020 metais Lozanos mieste Šveicarijoje įvyksiančios žiemos olimpinės jaunimo žaidynės pirmą kartą suteiks galimybę jauniesiems ledo ritulininkams save išbandyti ne tik tradicinio formato ledo ritulio turnyre, tačiau ir naujo formato 3 prieš 3 turnyre. Jame sportininkai bus paskirstyti į komandas neatsižvelgiant į jų tautybę, o iš įvairių šalių atstovų sudarytos komandos varžysis dėl žiemos olimpinių jaunimo žaidynių medalių.
 
Į olimpinį žiemos festivalį žaidėjai bus atrenkami kiekvienos šalies federacijos surengtoje atrankoje, kurioje ledo ritulininkai turės įveikti įgūdžių iššūkio barjerą. Jame jaunieji sportininkai rungsis po vieną siekdami užfiksuoti geriausią rezultatą, o geriausią laiką pademonstravę žaidėjai (vaikinas ir mergina) gaus bilietą į žiemos olimpines jaunimo žaidynes.
 
Atrankoje gali varžytis 2004 ir 2005 metais gimę sportininkai, o pati atranka bus surengta gegužės 11 dieną, šeštadienį, nuo 11:00 val.
 
Registracija į atranką jau startavo, o ją galite pasiekti paspaudę šią nuorodą. Registruotis jaunieji sportininkai po registracijos pratęsimo galės iki gegužės 1 dienos.
 
Atrankos pavyzdį galite rasti šiame video: