Titulinis » Naujienos » Prancūzijoje - pirmasis E. Protčenko rezultatyvumo balas, Norvegijoje - pirmasis P. Gintauto sezono įvartis

Prancūzijoje - pirmasis E. Protčenko rezultatyvumo balas, Norvegijoje - pirmasis P. Gintauto sezono įvartis

2019-09-29
hockey.lt informacija
Šeštadienį pirmuosius savo sezono taškus surinko Prancūzijoje rungtyniaujantis Edgaras Protčenko ir Norvegijoje žaidžiantis Paulius Gintautas.
 
Antrajame Prancūzijos divizione E. Protčenko su „Chambery“ iškovojo antrąją pergalę per tris mačus po pratęsimo 4:3 įveikdami „Tours“ klubą. Prie pergalės gynėjas iš Lietuvos prisidėjo atlikdamas rezultatyvų perdavimą trečiajam savo komandos įvarčiui. Lietuvis taip pat gavo 10 baudos minučių ir sykį atakavo varžovų vartus.
 
Po šios pergalės penkis taškus turinti „Chambery“ komanda pakilo į septintąją poziciją „Division 1“ pirmenybėse.
 
Įvartį atstovaudamas „Comet“ klubui pelnė P. Gintautas, tačiau jo tikslus smūgis taškų neatnešė – dviejų lietuvių atstovaujama ekipa Norvegijos antroje lygoje 3:5 nusileido „Lorenskog“ ledo ritulininkams. Be įvarčio šeštą sezoną Norvegijoje rungtyniaujantis žaidėjas taip pat penkis kartus metė į vartus, o jo komandos draugas Ugnius Čižas nuginkluoti varžovų vartininką pabandė kartą.
 
Ne itin sėkmingai sezoną pradėjusi „Comet“ po keturių turų yra iškovojusi vos keturis taškus ir užima septintąją poziciją devynių komandų lygoje.