Titulinis » Naujienos » Perspektyviausiu Lietuvos čempionato sezono žaidėju išrinktas E.Binkulis

Perspektyviausiu Lietuvos čempionato sezono žaidėju išrinktas E.Binkulis

2021-03-01
hockey.lt informacija, Igno Jakučio nuotr.
 Lietuvos ledo ritulio čempionate išrinktas perspektyviausias 2020-2021 metų žaidėjas.
 
Pasibaigus balsavimui paaiškėjo, jog balsavime triumfavo „Kaunas Hockey“ puolėjas Egidijus Binkulis. Po kelių metų užsienyje į gimtinę sugrįžęs 20-metis šiame sezone nepraleido nė vienerių rungtynių ir iš viso pelnė 12 įvarčių bei atliko 12 rezultatyvių perdavimų.
 
E. Binkulis surinko daugiausiai balsų žiniasklaidos atstovų balsavime, o komandų balsavime pasidalino pirmąją vietą su žiūrovų balsavime triumfavusiu „Hockey Punks“ nariu Domu Janušoniu. Pastarasis rinkimuose užėmė antrąją vietą, o už jo liko „Energijos – Geležinio Vilko“ puolėjas Rojus Plepys ir „Baltų Ainių“ narys Damiras Shafeevas.
 
Šiemet Lietuvos čempionato geriausiuosius rinks trys grupės: visos Lietuvos čempionato dalyvės, žiniasklaidos atstovai ir žiūrovai balsuodami asociacijos „Hockey Lietuva“ Facebook puslapyje. Kiekvieno rinkimų dalyvio geriausiam trejetukui bus išdalinti balai (1 vieta – 3 balai, 2 vieta - 2 balai, 3 vieta – 3 balai), o taip pat žaidėjams bus pridedami papildomi balai už jų pasirodymus reguliariajame sezone (turo MVP titulas – 2 balai, patekimas į mėnesio komandą – 1 balas). Suskaičiavus visus balus daugiausiai jų surinkęs atstovas bus pripažintas nugalėtoju, o jam bus įteiktas specialus prizas.