Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas nestabdo: du karjeros rekordai ir dar viena svarbi „Dinamo“ pergalė

N. Ališauskas nestabdo: du karjeros rekordai ir dar viena svarbi „Dinamo“ pergalė

2018-10-20
hockey.lt informacija
Įspūdingą sezono atkarpą tęsia Nerijus Ališauskas, kuris šeštadienį pagerino du savo karjeros rekordus, o su „Dinamo“ ekipa jis džiaugėsi dar viena labai svarbia pergale.
 
Latvijos sostinės klubas Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) rungtynėse Podolske 2:1 įveikė „Vityaz“ komandą bei į savo sąskaitą įsirašė devintąją pergalę per 20 sužaistų rungtynių.
 
Pastaruoju metu „Dinamo“ ekipoje vis svarbesnį vaidmenį turintis N. Ališauskas ir šiame mače rungtyniavo pirmajame kaimyninės šalies ekipos penkete bei pateisino didžiulį komandos trenerio G. Ankipano pasitikėjimą. Lietuvis buvo daugiausiai laiko ant ledo šiose rungtynėse praleidusiu žaidėju abejose komandose, o 24:24 min. sužaistos minutės yra naujas gynėjo karjeros rekordas KHL lygoje. Negana to, Lietuvos rinktinės narys taip pat blokavo net penkis metimus, taip pagerindamas dar vieną savo karjeros rekordą. Per savo sužaistą laiką ledo ritulininkas taip pat atliko du jėgos veiksmus.
 
Pergalė leido „Dinamo“ sugrįžti į aštuntąją poziciją KHL Vakarų konferencijoje. Negana to, 19 taškų turintys rygiečiai nuo penktoje vietoje žengiančių varžovų atsilieka vos tašku.