Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas atliko rezultatyvų perdavimą, „Dinamo“ ir vėl laimėjo (VIDEO)

N. Ališauskas atliko rezultatyvų perdavimą, „Dinamo“ ir vėl laimėjo (VIDEO)

2019-02-18
hockey.lt informacija
Lemiamoje sezono stadijoje ir toliau nepriekaištingai žaidžia Nerijus Ališauskas ir jo atstovaujama Rygos „Dinamo“ ekipa.
 
Rygiečiai pirmadienį namuose 5:0 nugalėjo Bratislavos „Slovan“ ekipą. Visgi, nepaisant dar vienos pergalės, „Dinamo“ ir toliau vis dar lieka už atkrintamųjų varžybų zonos ribų. Tiesa, dabar juos nuo „Vityaz“ skiria vos taškas, o „Sochi“ – du.
 
Šiose rungtynėse N. Ališauskas rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie trečiojo savo komandos įvarčio. Lietuvis įmetė ritulį į varžovų zoną, kur jo už vartų laukė vos prieš porą minučių pirmą kartą KHL rungtynėse ant ledo pasirodęs aštuoniolikmetis Michalas Vojvoda. Slovako nelaimei, ritulys netikėtai atšoko nuo borto tiesiai prieš vartus buvusiam Andriui Džerinšui, kuriam beliko nieko netrukdomam pasiųsti ritulį į tuščius vartus bei įrašyti lietuviui rezultatyvų perdavimą.
 
Tai buvo septintasis N. Ališausko surinktas rezultatyvumo balas šiame sezone, gynėjas per 46 sužaistus mačus pelnė du įvarčius bei atliko penkis rezultatyvius perdavimus.
 
Iki reguliaraus sezono pabaigos „Dinamo“ klubui lieka dvi rungtynės.