Titulinis » Naujienos » Mūšis tarp Lietuvos čempionato turnyrinės lentelės lyderių - ir Sport1 kanalu (anonsas)

Mūšis tarp Lietuvos čempionato turnyrinės lentelės lyderių - ir Sport1 kanalu (anonsas)

2019-02-12
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionate kovoje dėl pirmosios vietos turnyrinėje lentelėje netrukus turėsime atsakymus į pirmuosius klausimus: jau artimiausiu metu įvyks du mačai tarp pretendenčių į pirmąją poziciją – „Energijos“ bei „Kaunas Hockey“.
 
Paskutinės dvi Lietuvos čempionato savaitės nusimato itin įtemptos dviem stipriausioms reguliaraus sezono komandoms. Iki šiol jos tarpusavyje sužaidė vos du susitikimus, tad vos per penkioliką dienų joms teks ant ledo susigrumti keturis kartus, o būtent šie mačai nulems ir tai, kuri ekipa iškovos pirmąją poziciją reguliariajame sezone bei užsitikrins namų pranašumą atkrintamųjų varžybų metu.
 
Iki šiol abi tarpusavio akistatas laimėjo „Energija“, tačiau šios dvikovos įvyko dar pačioje sezono pradžioje – rugsėjį, o po to laiko pokyčių savo gretose turėjo abi ekipos. Per šį laikotarpį abi komandos neišvengė kluptelėjimų, taškus prarasdamos du kartus, bet tai skaudžiau atsiliepė „Energijai“, kuri dukart patyrė nesėkmes per pagrindinį laiką. Tuo tarpu kauniečiai kartą sezono pradžioje po pratęsimo nusileido „Hockey Punks“, o paskutinėse rungtynėse prieš mūšį su varžovais Elektrėnuose, jie tik po baudinių serijos įveikė „Geležinį Vilką“.
 
Norėdami išversti elektrėniškius iš pirmosios pozicijos turnyro lentelėje, „Kaunas Hockey“ turės laimėti bent tris iš likusių keturių rungtynių, tad „Energija“ pirmąją vietą čempionate dviejų pergalių atveju gali užsitikrinti jau ateinančią savaitę. Sėkmingi mūšiai su tiesioginiais konkurentais taip pat leistų „Energijai“ užbaigti sezoną pademonstravus geriausius rodiklius tiek puolime, tiek ir gynyboje: dabar jie „Kaunas Hockey“ pagal pelnytus įvarčius lenkia 16-ka, o pagal praleistus keturiais tiksliais smūgiais.
 
Pirmoji šių komandų kaktomuša įvyks jau ketvirtadienį „Elektrėnuose“, o šias rungtynes turėsite galimybę išvysti ne tik arenoje ar internetu, tačiau ir savo televizorių ekranuose. Dviejų lygoje pirmaujančių klubų akistatą transliuos ir Sport1 kanalas, kuriame nuo šiol planuojama rodyti įdomiausius kiekvienos savaitės mačus.
 
Be „Kaunas Hockey“ ir „Energijos“ akistatų, žiūrovai taip pat jau šiandien galės išvysti ir dar vieną Vilniaus derbį. Nors „Hockey Punks“ ir „Geležinis Vilkas“ savo pozicijų jau nebepakeis, pasiduoti prieš būsimą mačą nėra linkusios abi ekipos, kurioms tai bus puiki patirtis prieš laukiančias kovas su čempionato favoritais pirmenybių pusfinalio serijose.
 
„Geležinis Vilkas“ – „Hockey Punks“
Vasario 12 dieną 20:15 val. Elektrėnų ledo rūmuose
 
„Energija“ – „Kaunas Hockey“
Vasario 14 dieną 20:15 val. Elektrėnų ledo rūmuose (tiesiogiai Sport 1 kanalu)
 
„Kaunas Hockey“ – „Energija“
Vasario 17 dieną 18:00 val. Kauno ledo arenoje
 
Priminsime, kad visas Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynių tiesiogines transliacijas taip pat galėsite stebėti Delfi TV, „Hockey Lietuva“ Facebook ir Youtube paskyrose.