Titulinis » Naujienos » "Lokiai - Poseidonas" palaužė "Ober - Haus"

"Lokiai - Poseidonas" palaužė "Ober - Haus"

2014-11-26
hockey.lt informacija
 Vilniaus „Ober – Haus“ ledo ritulio klubas sugebėjo pakutenti padus lyderiams, tačiau pergalės iškovoti nepajėgė. Atvirajame ledo ritulio čempionate Elektrėnų „Lokiai – Poseidonas“ 6:4 (0:2, 2:1, 4:1) antradienio vakarą namų aikštelėje įveikė svečius iš Vilniaus ir toliau tvirtai pirmauja čempionate.
 
Vilniečiai, kurie žengia priešpaskutinėje vietoje, nuo pirmųjų minučių siekė įrodyti, jog tokios pozicijos čempionate nėra pelnytos. Po dviejų Patriko Misiuko įvarčių sostinės klubas išsiveržė į priekį 2:0.
 
Antrojo kėlinio pradžioje svečiai patys prisivirė košės, kai iš pradžių leido varžovams pelnyti įvartį turint net dviejų žaidėjų persvarą, o netrukus buvo nubausti ir baudos smūgiu. Tiesa, jo nerealizavo Laisvydas Kudrevičius.
 
P.Misiukas pelnė trečiąjį savo įvartį rungtynėse ir „Ober – Haus“ susigrąžino dviejų įvarčių persvarą, tačiau neilgam. Lukas Vėželis išnaudojo kiekybinę persvarą ir šeimininkai po dviejų kėlinių turėjo vieno įvarčio deficitą.
 
Jis žaibiškai buvo panaikintas trečiojo kėlinio pradžioje, kuomet Nickas Aubinas ir L.Kudrevičius dviem įvarčiais išvedė „Lokius – Poseidoną“ į priekį 4:3. N.Aubinas dar kartą nubaudė varžovus ir padidino komandos persvarą iki dviejų įvarčių, tačiau Vitalijus Sevrukas pelnė įvartį sostinės komandai ir grąžino intrigą – 5:4.
 
Paskutiniąją rungtynių minutę vilniečiai paprašė minutės pertraukėlės, pakeitė vartininką šeštu aikštės žaidėjų, tačiau gavo įvartį į tuščius vartus ir paliko aikštelę nuleidę galvas.
 
„Lokiai – Poseidonas“: L.Kudrevičius 3, N.Aubinas 2,  S.Krumkačius 1 įvartis.
„Ober-Haus“: P.Misiukas 3, V.Sevrukas 1 įvartis.