Titulinis » Naujienos » Lietuvos U-20 rinktinė atvyko į Taliną ir surengė pirmą treniruotę karščiu alsuojančioje arenoje (VIDEO, fotogalerija)

Lietuvos U-20 rinktinė atvyko į Taliną ir surengė pirmą treniruotę karščiu alsuojančioje arenoje (VIDEO, fotogalerija)

2019-01-12
hockey.lt inf.
Šeštadienį ankstų rytą iš Elektrėnų pajudėjusi Lietuvos U-20 ledo ritulio rinktinė po šiek tiek mažiau nei dešimties valandų kelionės pasiekė Taliną (Estiją) bei įsikūrė vienoje iš didžiausių „Tondiraba Ice Hall“ ledo komplekso rūbinių.

Ramioje kelionėje nepasitaikė nenumatytų staigmenų, o papietavę viešbutyje, Lietuvos ledo ritulininkai grįžo į ledo areną, kur surengė pirmąją treniruotę Estijoje.

Jeigu kelionėje nesklandumų pavyko išvengti, tačiau estai dar turi kur pasitempti. Be normalių pietų viešbutyje likusi rinktinė turėjo paraginti čempionato organizatorius ir nuvalyti ledą po Didžiosios Britanijos rinktinės treniruotės, o to pasakoje šiek tiek vėlavo ir pirmoji treniruotė.

Visi žaidėjai pasiruošę rytojaus rungtynėms, nors keletą mikro traumų ir kamuoja tam tikrus žaidėjus. Daugelis Lietuvos ledo ritulininkų pažymėjo, kad „Tondiraba Ice Hall“ arenoje yra per daug šilta ir ant ledo prakaitas bėga upeliais.

Sekmadienį ryte lietuviai surengs dar vieną treniruotę ant ledo, o jau vakare nuo 20:00 val. stos į kovą su britais bei bandys pasiekti pirmąją pergalę čempionate.