Titulinis » Naujienos » Lietuvos rinktinės puolėjas D. Bogdziulis bando sugrįžti į Lenkijos pirmenybes

Lietuvos rinktinės puolėjas D. Bogdziulis bando sugrįžti į Lenkijos pirmenybes

2018-08-09
hockey,lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjas Danielius Bogdziulis kitą sezoną gali sugrįžti į Lenkiją – lietuvis dalyvauja „Polonia Bytom“ peržiūroje.
 
Apie šio klubo peržiūroje dalyvaujantį lietuvį pirmasis paskelbė portalas hokej.net, o vakar mūsų šalies atstovas jau dalyvavo kontrolinėse rungtynėse prieš „Janow“ ekipą, kuri taip pat varžosi aukščiausioje Lenkijos lygoje. Deja, bet D. Bogdziulis, kaip ir visa jo atstovaujama komanda, nepasižymėjo ir patyrė nesėkmę 0:1.
 
Šiam ledo ritulininkui tai nebūtų pirmasis kartas rungtyniaujant šioje šalyje: 2016-2017 metų sezone jis atstovavo „GKS Katowice“ ekipai (37 rungtynės: 10 įvarčių, 13 rezultatyvių perdavimų – 23 taškai). Praėjusį sezoną D. Bogdziulis pradėjo Latvijoje – Liepojos komandoje (17 rungtynių: 9 įvarčiai, 5 rezultatyvūs perdavimai – 14 taškų), o metus užbaigė trečios Vokietijos lygos „TEV Miesbach“ klube (14 rungtynių: 3 įvarčiai, 8 rezultatyvūs perdavimai – 11 taškų). Su Lietuvos rinktine jis balandį Kaune triumfavo pasaulio ledo ritulio čempionato IB divizione, o pats puolėjas prie penkių pergalių prisidėjo trimis įvarčiai ir trimis rezultatyviais perdavimais (6 taškai) ir rezultatyviausių pirmenybių žaidėjų rikiuotėje liko ketvirtas.
 
Praėjusį sezoną „Polonia Bytom“ reguliariajame sezone liko devinta, tačiau pateko į pirmenybių ketvirtfinalį, kuriame nepasipriešino šalies čempionams „Tychy“ ledo ritulininkams. Naujojo Lenkijos čempionato startas – rugsėjo 4 dieną, tačiau „Polonia Bytom“ į kovą stos savaite vėliau (rugsėjo 11 dieną).