Titulinis » Naujienos » Lietuvos čempionate - intriguojančios rungtynės (anonsas)

Lietuvos čempionate - intriguojančios rungtynės (anonsas)

2019-01-10
hockey.lt informacija
Tęsiasi kovos Lietuvos ledo ritulio čempionate: artimiausią savaitę bus sužaistos dvi dėl priverstinės pirmenybių pertraukos atidėtos rungtynės, o pirmoji dvikova įvyks jau šiandien.
 
„Energija“ – „Hockey Punks“
 
Per čempionato pertrauką daug klausimų šalies ledo ritulio gerbėjams kėlė Elektrėnų „Energijos“ situacija. Jos metu elektrėniškiai atskleidė, jog dėl finansų trūkumo jie nebegalės išlaikyti pusiau profesionalios komandos vardo ir jiems teks mėgėjų statusas.
 
Visgi, nerimą dėl komandos sezono finišo antradienį išsklaidė pati „Energijos“ komanda ir naujasis jos direktorius Povilas Jarmala, kuris atskleidė, jog sezoną klubas užbaigs ta pačia sudėtimi, o Lietuvos čempionai ir toliau sieks tik aukščiausių tikslų.
 
Tuo tarpu „Hockey Punks“ šventinę pertrauką išnaudojo dar labiau sustiprindama savo sudėtį. Į savo ekipą vilniečiai pasikvietė Sergejų Markovskį, kuris per savo karjerą yra sužaidęs daugiau nei 300 mačų Baltarusijos stipriausiame divizione, o taip pat yra tapęs tiek savo šalies, tiek ir Ukrainos čempionu. Visgi, paskutinį kartą Baltarusijos aukščiausioje lygoje žaidėjas pasirodė dar 2016-2017 metų sezone, tad prognozuoti kokios formos dabar bus šis ledo ritulininkas nėra labai paprasta.
 
Kaip atrodys „Energija“ po 49 dienų priverstinės pertraukos ir ar pavyks „Hockey Punks“ klubui antrą kartą sezone Elektrėnuose įveikti Lietuvos čempionus – pamatysime jau šį vakarą.
 
Sausio 10 dieną 20:00 val. Elektrėnų ledo rūmuose
 
„Energija“ – „Geležinis Vilkas“
 
 
 Jau aštuonis mačus iš eilės pralaimėjusi Vilniaus komanda šiame susitikime susidurs su nelengvu iššūkiu: prieš „Energiją“ jie pralaimėjo visus keturis šio sezono susitikimus, o visi pralaimėjimai buvo patirti bent trijų įvarčių skirtumu.
 
Dėl U-20 IIA diviziono ledo ritulio čempionato perkeltos į Sausio 22 dieną 20:00 val. Elektrėnų ledo rūmuose
 
Lietuvos ledo ritulio čempionato mačų tiesiogines transliacijas galėsite stebėti „Hockey Lietuva“ Facebook ir Youtube paskyrose bei DELFI portale.