Titulinis » Naujienos » Lietuviai žibėjo įspūdingame mače Norvegijoje

Lietuviai žibėjo įspūdingame mače Norvegijoje

2020-09-27
hockey.lt informacija
 Šį savaitgalį užsienyje žaidžiantys Lietuvos atstovai pasirodė dar vieno turo rungtynėse.
 
Įspūdingose rungtynėse dviejų lietuvių „Hasle-Loren“ po baudinių serijos 8:7 įveikė „Furuset“ komandą su Danieliumi Bogdziuliu. Svečių neišgelbėjo ir įspūdingas mūsų šalies atstovo pasirodymas: D. Bogdziulis pelnė du įvarčius ir dar tiek pat kartų asistavo įvarčius pelniusiems komandos draugams
 
Ne ką mažiau pastebimi buvo Danielius Nomanovas ir Ilja Četvertakas. Pirmasis pelnė įvartį, o I. Četvertako sąskaitoje – du tikslūs metimai. Negana to, abu puolėjai žibėjo ir baudinių serijoje, savo tiksliais bandymais nulėmę komandos pergalę.
 
Dar vieną pergalę lygoje iškovojo Pauliaus Gintauto ir Ugniaus Čižo atstovaujama „Comet“. Haldeno ekipa išvykoje 3:0 palaužė „Lorenskog“ ir vis dar nėra praradusi nė vieno taško.
 
U. Čižas šiame susitikime nepasižymėjo, o P. Gintautas atliko du rezultatyvius perdavimus. Šešis rezultatyvumo balus iš viso turintis puolėjas pagal rezultatyvumą lygoje dalinasi pirmąją poziciją.
 
Ir toliau nesustabdomai Lenkijos aukščiausioje lygoje žengia „KH Toruna“ su Kostu Gusevu. Gynėjo atstovaujama ekipa 1:0 palaužė „Zaglebie Sosnowiec“ komandą. Lietuvis šiame mače nepasižymėjo.
 
Ne taip sėkmingai šeštadienio rungtynės susiklostė „Liepaja“ klubui. Latvijos čempionato penktojo turo rungtynėse Paulius Rumševičius nepasižymėjo, o 2:4 „Olimp“ klubui nusileidusi Liepojos komanda užleido šiai ekipai pirmąją poziciją pirmenybėse.