Titulinis » Naujienos » Laurynas Stepankevičius teisėjauja Taivane, Andrejus Simankovas grįžo iš Serbijos

Laurynas Stepankevičius teisėjauja Taivane, Andrejus Simankovas grįžo iš Serbijos

2017-03-21
hockey.lt informacija
 Lietuvos ledo ritulio arbitrai plečia darbo vietų vietų geografiją.
 
Į Taivano sostinę Taipėjų (Kinija) išvyko Laurynas Stepankevičius, kuris pakviestas dirbti pasaulio U-18 ledo ritulio čempionato III diviziono A grupės kovose.
 
Linijos arbitru Taipėjuje dirbantis lietuvis antradienį jau pasirodė Naujosios Zelandijos ir Izraelio rinktinių susitikimo metu.
 
Iš Serbijos prieš dieną grįžo kitas lietuvis, Andrejus Simankovas, kuris dirbo aikštės teisėju pasaulio U-18 ledo ritulio čempionato II diviziono B grupės kovose. Ši grupė yra laipteliu žemiau grupės, kurioje po pusantros savaitės kovas pradės Lietuvos U-18 rinktinė.
 
A.Simankovas iš arti matė sensacingą Australijos ledo ritulininkų žygį į A grupė, į kurią jie pateko 4:1 paskutinėje kovoje palaužę aikštės šeimininkus serbus. Lietuvis paskutinę turnyro dieną teisėjavo kitame „finale“, kuriame sprendėsi, kas iškris iš diviziono. Islandija 3:2 įveikė Belgiją ir pasiuntė ją į trečią divizioną.
 
Neseniai iš dar vienos tolimos šalies, Tailando, grįžo ir vienintelė lietuvė arbitrė, Ramunė Maleckienė. Karolis Janušauskas dirbo ir tolimojoje Japonijoje.