Titulinis » Naujienos » Ketvirtadienį - vienintelė galimybė stebėti istoriją sukūrusio N. Ališausko žaidimą (ypatingas pasiūlymas penktadieniui)

Ketvirtadienį - vienintelė galimybė stebėti istoriją sukūrusio N. Ališausko žaidimą (ypatingas pasiūlymas penktadieniui)

2018-11-06
hockey.lt informacija
 Lietuvos ledo ritulio rinktinė jau šiandien susirinks Vilniuje, kur pradės pasiruošimą „Pramogų“ arenoje lapkričio 8-11 dienomis įvyksiančiam „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ turnyrui. Kol rinktinės atstovai dar tik ruošiasi turnyrui, nepraleiskite progos jam pasiruošti ir jūs – vis dar galite įsigyti pigesnius bilietus ir rungtynių abonementus.
 
„Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ turnyrą ketvirtadienį atidarys intriguojanti akistata tarp Baltijos kaimynių – 15:30 val. „Pramogų“ arenos ledą išbandys Latvijos klubų rinktinė bei Estijos nacionalinė rinktinė. Tuo tarpu vakaro rungtynėse šalies ledo ritulio gerbėjų laukia ledo ritulio desertas – 19:00 val. startuojanti Lietuvos ir Japonijos akistata.
 
Priminsime, jog vis dar galite įsigyti visus devynis mačus leisiantį stebėti abonementą ir pigesnius bilietus į atskiras turnyro dienas, o rungtynių dienomis bilietai brangs. Negana to, iš anksto įsigyjamas bilietas jums suteikia galimybę pačiam išsirinkti sau pačias patogiausias vietas arenoje.
 
Papildomą stimulą nepraleisti pirmosios akistatos turėtų suteikti ir žinios Lietuvos rinktinės stovykloje. Dėl laukiančio įtempto Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) rungtynių grafiko, Rygos „Dinamo“ atstovas ir vienas garsiausių šalies ledo ritulininkų – Nerijus Ališauskas, kartu su šio klubo jaunimo ekipai priklausiančiu Kostu Gusevu, jau po pirmojo mačo turės palikti rinktinės stovyklą ir sugrįžti į savo atstovaujamą ekipą. Todėl mačas su Azijos atstovais bus vienintelė galimybė mūsų šalyje šiemet ant ledo pamatyti fantastišką formą demonstruojantį ir neseniai naują istorijos puslapį šalies ledo ritulio pasaulyje atvertusį gynėją.
 
Tuo tarpu lapkričio 9-ąją bus siūloma ypatinga akcija jauniesiems ledo ritulio gerbėjams. Visi vaikai iki 18-os metų į abi dienos rungtynes bus įleidžiami nemokamai, o kiek vyresniems šio sporto mylėtojams bilietas į visos dienos mačą kainuos vos 5 eurus. Šis pasiūlymas galios tik vieną dieną, tad nepraleiskite progos pamatyti Estijos ir Rumunijos (15:30 val.) bei Baltarusijos ir Japonijos (19:00 val.) akistatų.
 
 
Turnyro tvarkaraštis:
Savaitės diena
Data
Laikas
Grupė
Rungtynės
Ketvirtadienis
Lapkričio   8
15:30
B
Latvija – Estija
Ketvirtadienis
Lapkričio   8
19:00
A
Lietuva – Japonija
Penktadienis
Lapkričio   9
15:30
B
Estija – Rumunija
Penktadienis
Lapkričio   9
19:00
A
Baltarusija – Japonija
Šeštadienis
Lapkričio   10
15:30
B
Rumunija – Latvija
Šeštadienis
Lapkričio   10
19:00
A
Lietuva – Baltarusija
Sekmadienis
Lapkričio   11
12:00
 
Rungtynės dėl 5-os vietos
Sekmadienis
Lapkričio   11
15:30
 
Rungtynės dėl 3-ios vietos
Sekmadienis
Lapkričio   11
19:00
 
Rungtynės dėl 1-os vietos (finalas)*
*nepriklausomai nuo rezultatų, paskutines turnyro rungtynes lapkričio 11 dieną žais Lietuvos ledo ritulio rinktinė