Titulinis » Naujienos » Keturi lietuviai išvyko į Estijos klubą

Keturi lietuviai išvyko į Estijos klubą

2016-09-16
hockey.lt informacija
 Keturi Lietuvos U-16 rinktinės nariai,  Elektrėnų „Dariaus Kasparaičio ledo ritulio mokyklos“ atstovai išvyko į Estiją.
 
16-mečiai puolėjai Evaldas Gudonis, Egidijus Binkulis, gynėjas Rokas Arbačiauskas ir 15-metis puolėjas Karolis Krasilnikovas atstovaus Talino HC „Vikings“ komandai, kurią treniruoja ilgametis Elektrėnų ledo ritulio mokyklos treneris, buvęs Lietuvos ledo ritulio rinktinės vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas.
 
Lietuviai kartu su Talino „Vippers“ jaunių komanda žais Suomijos U-18 čempionate, bus kviečiami ir į vyrų HC „Vikings“ ekipą.
 
E.Gudonis ir R.Arbačiauskas turėjo debiutuoti Lietuvos čempionate „Energijos“ sudėtyje, tačiau išvyksta į Estiją. K.Krasilnikovas laimę bandė Vokietijoje, „Iserlohner“ EC klube, grįžo į Lietuvą, dabar išvyko į Estiją.
 
„Vyrukai jau nuo rugpjūčio vidurio pluša po du kartus pr dieną, sparčiai tobulėja, dirbo pesirengimo sezonui stovykloje. Suomijoje jaunuoliai žais gerame lygyje, turės daug rungtynių. Taip pat juos įtrauksime į vyrų komandą, kuri kartu su dar viena Estijos ir keturiomis Latvijos komandomis žais turnyre, truksiančiame visą sezoną. Tad vaikinai turės apie 70 rungtynių per metus, tobulėjimas tikrai bus“,- hockey.lt sakė D.Medvedevas.