Titulinis » Naujienos » „Kaunas Hockey“ prieš Elektrėnų „Energiją“: kaip kauniečiai ruošiasi revanšui?

„Kaunas Hockey“ prieš Elektrėnų „Energiją“: kaip kauniečiai ruošiasi revanšui?

2017-11-22
hockey.lt informacija
Jau trečiadienio vakarą Kauno ledo arenoje pasigirs triukšmingos sirgalių ovacijos ir riksmai – čia vyks antroji reprezentacinės miesto ledo ritulio komandos „Kaunas Hockey“ ir tituluočiausio lietuvos klubo Elektrėnų „Energija“ akistata. Priminsime, kad pirmas komandų rungtynes Lietuvos čempionate rezultatu 8:1 namuose laimėjo „Energija“.
 
„Praėjusios rungtynės parodė, kad prieš „Energiją“ reikia žaisti itin disciplinuotai, daryti kuo mažiau pražangų – tai mums pakišo koją pirmame kėlinyje ir turėjo įtakos tolimesnei varžyb eigai bei rezultatui“, – apie išvadas, kurias „Kaunas Hockey“ padarė po pirmosios nesėkmės Lietuvos čempionate, pasakoja komandos vyriausiasis treneris Jevgenijus Čugajus. Anot jo, itin svarbu žaidžiant prieš tokio lygio komandą yra išlikti susikoncentravus iki pat finalinės sirenos, nesvarbu, koks rezultatas švieslentėje.
 
Kaip stipriąją kauniečių pusę treneris išskiria puolimą, tiesa, J. Čugajus pabrėžia, kad žaidimo detales dar reikia tobulinti, stengtis atlikti daugiau metimų, taip pat kiekvienos rungtynės, tiek namuose, tiek išvykoje, gerina žaidėjų tarpusavio susižaidimą ir supratimą.
 
„Žaidžiame namų arenoje, tad neabejojame, jog prie varžybų eigos prisidės ir sirgalių palaikymas“, – pokalbio pabaigoje prideda vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris. Varžybų pradžia – 20 valandą.