Titulinis » Naujienos » „Kaunas Hockey“ finalo seriją pasitinka su nauju ilgalaikiu partneriu

„Kaunas Hockey“ finalo seriją pasitinka su nauju ilgalaikiu partneriu

2021-03-16
"Kaunas Hockey" informacija
Ketvirtadienį prasideda stipriausių Lietuvos ledo ritulio komandų akistata – Lietuvos ledo ritulio čempionato finalo serijoje susitiks „Kaunas Hockey“ ir vilniečiai „Hockey Punks“. Reprezentacinė Kauno miesto komanda reguliarųjį sezoną baigė tvirtai stovėdami pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje, o prieš pat finalo serijos pradžią turi ir daugiau motyvuojančių naujienų.
 
Klubas „Kaunas Hockey“ pasirašė ilgalaikę partnerystės sutartį su kompanija „JAKO Sportas“. 2005 m. Lietuvoje įkurtas šeimos verslas atstovauja vokiečių sportinės aprangos prekės ženklui JAKO. Šis prekės ženklas dirba su tokiais žymiais futbolo klubais, kaip „Bayer Leverkusen“, „VfB Stuttgart“, taip pat Bavarijos ledo ritulio klubu „Augsburger Panther“.
 
Lietuvoje „JAKO Sportas“ dirba su tinklinio čempionėmis TK „Kaunas“, garsiausia moterų rankinio komanda MRK „Žalgiris“, FK „Panevėžio Ekranas“ ir kt.
 
„JAKO sportas“ nuo pirmo pokalbio parodė didelį susidomėjimą ir norą bendradarbiauti su mūsų klubu. Keletą mėnesių derinomės detales, daug kartų kalbėjome apie bendrus tikslus, viziijas, kurios sutampa visomis prasmėmis. Labai džiaugiamės turėdami dar vieną patikimą narį mūsų „Kaunas Hockey“ šeimoje“, – apie naują partnerystę kalba „Kaunas Hockey“ prezidentas Roberts Budahs.
 
„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su aukšto lygio organizacija kuri turi ilgalaikę viziją ir supranta, ko nori iš savo partnerių. Manome jog mūsų ilgalaikė partnerystė padės pasiekti savo tikslus tiek „Kaunas Hockey“, tiek „JAKO Sportas“, – sako kompanijos atstovas Simoras Savukynas. Anot jo, įmonės tikslas – ne tik geriausias kainos ir kokybės santykis, bet aprangos pritaikymas konkrečiai atletams ir jų poreikiams – JAKO remiamų sporto šakų atstovai vertina šiuos gaminius bei džiaugiasi jų patogumu.
 
Šiuo metu, kai sporto pasaulyje sąlyginai ramu, tribūnose neaidi aistruolių skanduotės, „JAKO Sportas“ aktyviai dirba kurdami naują šiuolaikinę elektroninės prekybos platformą. Joje atsidurs ir „Kaunas Hockey“ skyrius, kuriame ledo ritulio klubo gerbėjai galės įsigyti įvairiausios atributikos.