Titulinis » Naujienos » Jaunių lygoje dvi pergales iškovojo Elektrėnų klubas

Jaunių lygoje dvi pergales iškovojo Elektrėnų klubas

2017-03-01
hockey.lt informacija
 Elitiniame Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos Jaunių (U-17) divizione dar dvi svarbias pergales iškovojo Elektrėnų Dariaus Kasparaičio ledo ritulio mokyklos jauniai, kurie du kartus, 7:3 (4:1, 1:1, 2:1) ir 6:5 (0:3, 2:0, 3:2, 0:0, 1:0) įveikė Kaliningrado „Jantarnaja zvezda“ komandą.
 
Jei pirmoji dvikova elektrėniškiams susiklostė ne itin sunkiai ir jie jau pirmojo kėlinio viduryje pirmavo 4:1, tai antroji dvikova buvo ypatingai atkakli.
 
Iš pradžių svečiai  ritai ėmėsi revanšo misijos ir po pirmųjų 20 minučių pirmavo net 3:0. Elektrėnų DKLRM iki rungtynių pabaigos likus mažiau nei 5 minutėms išlygino rezultatą, o priešpaskutinę minutę Vainius Jankauskas išvedė šeimininkus į priekį 5:4. Tačiau tai buvo ne pabaiga. Po lietuvio pražangos rusai ant ledo žaidė šešiese prieš keturis ir iki rungtynių pagrindinio laiko pabaigos likus 3 sekundėms išlygino rezultatą 5:5.
 
Baudinių serijoje abi komandos po keturių bandymų taikliai smūgiavo po tris kartus. Vėliau net po šešis abiejų ekipų bandymus į protokolą teko įrašyti kaip netaiklius, kol tik 10 smūgiu pergalę Elektrėnų ekipai išplėšė Eimantas Steponavičius.
 
Elektrėnų klubas įsitvirtino trečioje lygos vietoje.