Titulinis » Naujienos » Jaunimo ledo ritulio rinktinė – į Slovėniją, jauniai – į Estiją

Jaunimo ledo ritulio rinktinė – į Slovėniją, jauniai – į Estiją

2017-05-19
hockey.lt informacija
 Tarptautinės ledo ritulio federacijos (IIHF) metiniame kongrese Kelne (Vokietija) šiandien nuspręsta, kad kitų metų pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės varžybos vyks Kaune.
 
Kongrese paskirtos ir kitos šalys šeimininkės. Įdomiausi Lietuvai čempionatai vyks Slovėnijoje ir Estijoje.
 
Lietuvos U-20 rinktinė šių metų gruodį po septynerių metų pertraukos vėl žais I divizione ir B grupės varžybose Bledo mieste (Slovėnija) kausis su Norvegijos, Lenkijos, Slovėnijos, Italijos ir Ukrainos komandomis. Beje, paskutinį kartą I divizione 2010 – ųjų gruodį žaidę lietuviai kaip tik kovojo Bledo mieste, kur užėmė paskutinę vietą ir ilgam iškrito iš pirmo diviziono.
 
Lietuvos U-18 rinktinė 2018 – ųjų balandžio pirmąją savaitę II diviziono A grupės kovose Taline (Estija) žais su Lenkijos, Estijos, Korėjos, Didžiosios Britanijos ir Australijos rinktinėmis.
 
Kongrese taip pat nuspręsta, kad 2021 metų pasaulio elito grupės čempionatas vyks Latvijoje ir Baltarusijoje. Kaimynų duetas tik dviejų balsavimų pagalba įveikė Suomiją. Pirmo balsavimo metu kaimynų pergalę lėmė vos vienas balsas, antro – du balsai.