Titulinis » Naujienos » Išvykų maratoną „Energija“ pradėjo dviem skaudžiais pralaimėjimais

Išvykų maratoną „Energija“ pradėjo dviem skaudžiais pralaimėjimais

2017-11-15
LRK „Energija“ inf.
 Neįprastomis dienomis Baltarusijos aukščiausiosios lygos rungtynes žaidę Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai patyrė du skaudžius pralaimėjimus.
 
Su 12 žaidėjų ir 2 vartininkais į Baltarusiją išvykę jaunieji elektrėniečiai antradienį 1:7 (0:1, 0:3, 1:3), o trečiadienį - 0:10 (0:4, 0:4, 0:2) pralaimėjo Minsko „BFSO Dinamo“ ledo ritulininkams.
 
Vienintelį įvartį pirmose rungtynėse „Energijai“ pelnė Danielius Nomanovas (53:58, rez. perd. Deividas Kazlauskas ir Paulius Rumševičius.
 
Pirmose rungtynėse „Energijos“ vartus gynė Aurimas Uscila, o antrose - 45 min. 23 sek. A.Uscila ir 14 min. 37 sek. - Arkadijus Reizinas.
 
„Energija“ per devyniolika rungtynių šiame sezone yra iškovoję 5 pergales ir su 14 taškų tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje, tuo tarpu „BFSO Dinamo“ ekipa per 20 rungtynių iškovojo 13 pergalių ir su 39 taškais užima penktą poziciją.
 
Elektrėnų ekipa ir toliau tęs išvykų maratoną ir jau lapkričio 19-20 dienomis išvykoje susikaus su Baltarusijos septyniolikmečių rinktine. Vėliau elektrėniečiai 22-ą dieną Lietuvos čempionate svečiuose žais su „Kaunas Hockey“ komanda, 23-24 dienomis Baltarusijos aukščiausioje lygoje Oršoje susikaus su Jerevano „Ararat“ ledo ritulininkais, o 26-27 dienomis - su Novopolotsko „Chimik-2“ komanda.
 
„Energijos“ sudėtis rungtynėse su „BFSO Dinamo“:
 
Vartininkai: Aurimas Uscila ir Arkadijus Reizinas.
 
Gynėjai: Paulius Rumševičius, Mantas Stankius, Eimantas Steponavičius, Karolis Šumskas, Rokas Arbačiauskas.
 
Puolėjai: Artiomas Sidorovas, Karolis Krasilnikovas, Laisyvdas Kudrevičius, Deividas Kazlauskas, Danielius Nomanovas, Vainius Jankauskas, Martynas Miliūnas.