Titulinis » Naujienos » I.Ragas JAV keliasi į aukštesnę lygą ir bandys mušti įvarčius į E.Karlos ginamus vartus

I.Ragas JAV keliasi į aukštesnę lygą ir bandys mušti įvarčius į E.Karlos ginamus vartus

2017-06-02
sportas.lt informacija
 Ričmondo „Generals“ jaunimo ledo ritulio klubas savo oficialiame tinklapyje pranešė, jog pratęsė kontraktą su 17-mečiu puolėju iš Lietuvos Ignotu Ragu. Praėjusį sezoną I.Ragas atstovavo „Generals“ klubui JAV jaunimo dublerių lygoje (USP3HL), o naująjį sezoną pasitiks aukštesnėje – „USPHL Premier“ – lygoje.
 
„Iggy“ pravardę gavęs lietuvis oficialiame „Generals“ tinklapyje sulaukė daug pagyrų: „Iggy yra fiziškai stiprus puolėjas, pasižymintis gera čiuožimo technika ir galintis rinkti rezultatyvumo taškus. Jis puikiai sužaidė praėjusį sezoną „Generals“ gretose, o su Lietuvos jaunimo rinktine iškovojo pasaulio II-ojo diviziono A grupės čempionato auksą. Tikimės, kad jis naujajame sezone žengs dar vieną žingsnį į priekį ir bus produktyvus „Generals“ klubo žaidėjas.
 
I.Ragas praėjusiame  USP3HL sezone per 32 rungtynes įmušė 12 įvarčių ir atliko 15 rezultatyvių perdavimų. Tuo tarpu Lietuvos jaunimo rinktinėje per 5 rungtynes puolėjas pelnė įvartį bei atliko rezultatyvų perdavimą. „USPHL Premier“ lygos Pietryčių divizione „Generals“ ne kartą susitiks su „Potomac Patriots“ ekipa. Jos vartus naujajame sezone gins 18-metis Elvinas Karla, atstovaujantis Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinėms.