Titulinis » Naujienos » "Hockey Punks" pratęsė savo pergalių seriją Lietuvos čempionate

"Hockey Punks" pratęsė savo pergalių seriją Lietuvos čempionate

2021-02-03
hockey.lt informacija, Igno Jakučio nuotr.
 Lietuvos ledo ritulio čempionate ketvirtą pergalę iš eilės iškovojo Vilniaus „Hockey Punks“ komanda.
 
Trečiadienį vilniečiai 10:1 nugalėjo „Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ atstovus ir džiaugėsi 13-ąja pergale šiame sezone. Šis triumfas bent jau laikinai pakėlė „pankus“ į lygos lyderių poziciją, tačiau į antrą vietą nukritusi „Kaunas Hockey“ komanda yra sužaidusi dviem susitikimais mažiau bei vis dar pirmauja lygoje skaičiuojant prarastus taškus.
 
Šiose rungtynėse „Hockey Punks“ vertėsi be rezultatyviausio lygios žaidėjo Povilo Verenio, o vartuose Simui Baltrūnui progą pailsėti suteikė jo kolega Maksimas Čiževskij. Nepaisant to, vilniečių pranašumas prieš oponentus nekėlė abejonių, o savo paguodos įvartį jungtinės komandos atstovai pelnė trečiojo kėlinio metu, kai nugalėtojai jau buvo aiškūs.
 
Šiame susitikime „hat-tricku“ pasižymėjo Rokas Bacevičius, po du įvarčius pridėjo Ilya Zheltakovas ir Dominykas Jurjevas, o po kartą tiksliai atakavo Jaunius Jasinevičius, Aivaras Bendžius ir Marius Rankauskas. Paguodos įvartį „Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ gretose pelnė Timuras Muginovas.
 
Artimiausias rungtynes „Hockey Punks“ žais būtent su aplenkta „Kaunas Hockey“ komanda, o šios rungtynės įvyks vasario 6 dieną 17:00 val. Kaune.