Titulinis » Naujienos » „Hockey Lietuva“ rėmėjų gretas papildė „Škoda“

„Hockey Lietuva“ rėmėjų gretas papildė „Škoda“

2019-01-11
hockey.lt informacija
Asociacija „Hockey Lietuva“ 2019-uosius metus pradeda puikia naujiena – asociacijos rėmėjų gretas papildė puikiai visame pasaulyje pažįstama automobilių gamintoja „Škoda“.
 
Ši sutartis – dar vienas Lietuvos ledo ritulio žingsnis į priekį: asociacija „Hockey Lietuva“ džiaugiasi galėdama bendradarbiauti su visame pasaulyje puikiai pažįstamais automobilių gamintojais, kurie nėra svetimi ir ledo ritulio pasaulyje. Asociacijos atstovai viliasi, kad tokio rango sutartis nėra paskutinė, o „Škoda“ atstovų parodytas pasitikėjimas verčia nesustoti ir toliau siekti kuo aukštesnių tikslų.
 
 
 
Tuo tarpu „Škoda“ Lietuvos atstovybės atstovai neslepia, jog bendradarbiavimo sutartis su Lietuvos ledo ritulio asociacija „Hockey Lietuva“ jiems nebuvo netikėtas žingsnis: „Škoda Auto“ jau 25-erius metus yra ledo ritulio pasaulio čempionatų partneris ir remia tarptautinę ledo ritulio federaciją (IIHF), tad simboliška, jog pagaliau buvo pradėtas bendradarbiavimas ir su vietine ledo ritulio federacija.
 
Ateinančiais metais Lietuvos ledo ritulininkų laukia ne vienas rimtas išbandymas, o Lietuvos vyrų rinktinė pirmą kartą istorijoje dalyvaus pasaulio čempionato IA diviziono turnyre Kazachstane. Asociacija „Hockey Lietuva“ neabejoja, kad savo gretose turint tokį partnerį kaip „Škoda“, kilti į naujas aukštumas bus tikrai lengviau.