Titulinis » Naujienos » „Hockey Girls“ parsivežė kovo 8-osios turnyro aukso medalius!

„Hockey Girls“ parsivežė kovo 8-osios turnyro aukso medalius!

2018-03-09
hockey.lt informacija
Kovo 8-ąją dieną kaip ir kasmet latvių iniciatyva Daugpilyje buvo organizuojamas ledo ritulio turnyras, skirtas tarptautinei moters dienai paminėti.
 
Moterų ledo ritulio turnyre dalyvavo 7 latvių komandos ir lietuvės „Hockey Girls“. Turnyras vyko 4 prieš 4 formatu, skersai aikštės, į mažus vartus. Rungtynių trukmė 5 minutės. Lietuvių komanda užtikrintai laimėjo visas 7 rungtynes ir pateko į kovą dėl medalių. „Hockey Girls“ gretose net po kelis įvarčius pelnė visos žaidėjos.
 
Vėliau pirmąsias 4 vietas užėmusios komandos susijungė (1 vieta su 4, 2 vieta su 3) ir kovojo visų žvaigždžių rungtynėse. Lemiamos rungtynės, kuriose lietuvės susijungė su latvėmis „Pelmeški“, vyko jau per visą aikštę, su vartininkėmis.
 
Rungtynes dėl 1 vietos, jungtinė „Hockey Girls“ – „Pelmeški“ komanda laimėjo rezultatu 3:0 nugalėjusi jungtinę varžovių ekipą. Šiose rungtynėse visus 3 įvarčius pelnė lietuvės: Ramunė Maleckienė (2) ir Miglė Jakavičienė (1).
 
Į jau tradiciniu tapusį turnyrą lietuvės vyko tokios sudėties: Ramunė Maleckienė, Miglė Jakavičienė, Diana Burneikienė, Nomeda Burneikaitė, Karina Tarulytė ir Inga Juškienė.
 
Jau šį savaitgalį „Hockey Girls“ ekipos laukia dar vienas išbandymas – paskutinis turas Latvijos moterų ledo ritulio čempionate, kuriame be lietuvių dalyvauja dar 3 patyrusios latvių komandos.