Titulinis » Naujienos » "HC Klaipėda" U-10 komanda laimėjo aukso medalius

"HC Klaipėda" U-10 komanda laimėjo aukso medalius

2018-04-11
hockey.lt informacija
 "HC Klaipėda" U9 komanda, visą sezoną kovojanti U10 lygose, pagaliau išbandė jėgas savo lygio turnyre ir iškovojo aukso medalius! 

2009 metais gimę žaidėjai 2018-04-18 išvyko į Olaine meistelį (Latvijos Respublika), kuriame buvo suorganizuotas vienos dienos turnyras tarp keturių komandų, o žaidžiama - per visą aikštelę. "HC Klaipėda" ledo ritulininkai susirungė su trijų komandų varžovais iš Latvijos.

Pirmosiose rungtynėse su komanda "BHC37" dominavo Klaipėdos ledo ritulininkai, kurie be didelio vargo nugalėjo varžovą rezultatu 6:2. Įvarčius komandai pelnė Edgaras Viskantas - 3, Arijus Benderavičius, Augustas Šolis, Aistis Sobutas - po 1.

Antrosios rungtynės su pajėgia "Kurbads" komanda iš Klaipėdos žaidėjų atėmė daug jėgų. Aikštelėje vyko įnirtinga dviejų lygiaverčių komandų kova. Žaidimas vyko taškas į tašką, bet fortūna šypsojosi "HC Klaipėda" ledo ritulininkams, jie nugalėjo varžovus minimaliu rezultatu 3:2. Komandai du įvarčius pelnė Aistis Sobutas, o lemiamąjį - Vladislavas Tiščenko.

Na o trečioji kova buvo lemiama. Ledo ritulininkai iš "Ogre juniors" komandos buvo nusiteikę kovingai ir neužilgo pasiuntė net du įvarčius į "HC Klaipėda" vartus. Tačiau, padrąsinti trenerio Vadimo Beličenkos, klaipėdiečiai susikaupė ir pajėgė ne tik išlyginti rezultatą, bet ir išplėšti pergalę rezultatu 5:2. "HC Klaipėda" komandai 4 įvarčius pelnė Edgaras Viskantas, 1 - Aistis Sobutas.

Komandos vartus saugojo vartininkas Artiomas Volochas. 

Galutinė turnyro lentelėje komandos išsirikiavo taip:

1. "HC Klaipėda";
2. "Kurbads";
3. "BHC37";
4. Ogre juniors".