Titulinis » Naujienos » "HC Klaipėda" ledo ritulio klubo savaitgalis kupinas pergalių

"HC Klaipėda" ledo ritulio klubo savaitgalis kupinas pergalių

2018-01-23
HCK informacija
 Kaip ir kiekvieną savaitgalį "HC Klaipėda" auklėtiniai nesiilsi. Bet savaitės apžvalgą pradėkime nuo pačių mažiausiųjų, kurie 2018-01-21 Elektrėnuose sudalyvavo kiečiausių "Pipirų" turnyro antrajame ture. Susirungę su Klaipėdos "Baltija-2", Vilniaus "SLRA" ir Kauno "Griunvaldo" komandomis, jie iškovojo visas tris pergales."Tokio amžiaus komandos nėra stiprios arba silpnos, šiandien vaikai laimi, rytoj jau gali pralaimėti. Pipiriukai tik pradėjo ledo ritulio kelią, turime daug treniruotis, tobulėti. O aš džiaugiuosiu jų pirmaisiais rezultatais." - taip pakomentavo "Pipirų" turnyrą "HC Klaipėda" U8 treneris A.Savičevas.
 
            Namuose "HC Klaipėda" U10 (mėlynųjų) komanda lengvai įveikė "Fenikso" antrąją komandą, ją nugalėjo triuškinančiu rezultatu 23:0. Įvarčius komandai pelnė: Edgaras Viskantas - 4, Armandas Criou, Deimantas Šulinskas, Aistis Sobutas - po 3, Vakaris Vilimas, Jokūbas Mostavičius, Arijus Benderavičius - po 2, o Boris Kožuščenko, Georgijus Pavliukovas, Michailas Puzikovas ir Martynas Vitauskis - po 1.
            "HC Klaipėda" U 10 komandai, dalyvaujančiai Latvijos čempionato B grupėje, labai nedaug trūko iki pergalės. Ši komanda pralaimėjo prieš abejus varžovus. "HC Klaipėda" tik po baudinių serijos nusileido komandai "Brocenu NBJSS 09" - rezultatu 2:3 (BT) (abu įvarčius šiai komandai pelnė Augustas Šolis), o komandai  iš Jelgavos "JLSS 09" pralaimėjo minimaliu skirtumu 0:1.
 
                 "HC Klaipėda" U12 ledo ritulininkai ir toliau skina pergales. Šį savaitgalį komanda nugalėjo savo varžovus ir NVLRL, ir Latvijos čempionate. Klaipėdiečiai lengvai ir įtikinamai nugalėjo varžovus iš Vilniaus. Nors komanda buvo pasistiprinusi keliais U10 komandos ledo ritulininkais, tačiau "SLRA" komanda, kurios sudėtyje yra net keli žaidėjai, gimę 2009 metais, negalėjo pasipriešinti. Jau per pirmąją žaidimo minutę klaipėdiečiai pasiuntė net tris ritulius į vilniečių vartus, o rungtynės baigėsi rezultatu 15:3 (7:0; 5:2; 3:1). "HC Klaipėda" U12 komandai įvarčius pelnė Dovydas Jukna - 4, Danielius Čečekovas ir Nikita Valasenko - po 3, Jegoras Sobolevas ir Vitalijus Jakubovas - po 2, Matas Žilinskas - 1.
            O Broceni mieste, Lavijos Respublikoje "HC Klaipėda" U12 ledo ritulininkai įveikė komandą "JLSS U12" iš Jelgavos rezultatu 6:3 (1:0; 2:1; 3:2). Įvarčius "HC Klaipėda" komandai pelnė Dovydas Jukna - 3, Danielius Čečekovas - 2, Nikita Valasenko - 1.
 
                "HC Klaipėda" U14 komanda savaitgalį praleido Elektrėnuose. Svečiuose ši komanda sužaidė dvejas NVLRL rungtynes su vietos Elektrėnų Kasparaičio LRM komanda. Abu žaidimus "HC Klaipėda" laimėjo. Pirmo susitikimo metu klaipėdiečiams išplėšti pergalę pavyko tik žaidimo pabaigoje. Po pirmo kėlinio "HC Klaipėda" komanda atsiliko nuo varžovų 0:2, po antrojo - 2:4. Tačiau trečiame kėlinyje klaipėdiečiams pavyko susikaupti, jie ne tik pasivijo varžovą, bet ir per kėlinį pasiuntė 8 įvarčius į elektrėniškių vartus. Žaidimas užsibaigė rezultatu 10:7 (0:2; 2:4; 8:3). Įvarčius "HC Klaipėda" komandai pelnė Paulius Grybauskas ir Žygimantas Kazlauskas - po 4, Nojus Jonas Kudzevičius ir Aleksandras Zavirochinas - po 1. O sekančią dieną "HC Klaipėda" U14 komanda užtvirtino savo pranašumą, nugalėdami Elektrėnų Kasparaičio Ledo ritulio mokyklos auklėtinius rezultatu 11:3 (3:0; 5:1; 3:2). Įvarčius "HC Klaipėda" komandai pelnė Paulius Grybauskas - 5, Kipras Bazevičius - 3, Klara Miuller - 2, Herkus Stasys Mikelis - 1.
            "HC Klaipėda" U16 sužaidė Latvijos čempionato dar vienas varžybas. Šiai komandai ir vėl nepavyko iškovoti pergalę, tik šį kartą  prieš "Brocenu NBJSS" komandą. "HC Klaipėda" - "Brocenu NJBSS" 2:10 (1:3,0:4,1:3). Įvarčius "HC Klaipėda" komandai pelnė Arturas Podolskis (03:35) ir Ilja Kuznecovas (53:23). "HC Klaipėda" U16  komanda dažniausiai kovoja be savo lyderių - Eimanto Noreikos, Mato Mikalausko, kurie žaidžia ir gina Klaipėdos garbę Lietuvos suaugusiųjų čempionate kartu su "Klaipėdos Baltija" ledo ritulininkais.