Titulinis » Naujienos » Gruodžio pabaigoje Vilniuje įvyks Kalėdinis šeimų „3 prieš 3“ turnyras

Gruodžio pabaigoje Vilniuje įvyks Kalėdinis šeimų „3 prieš 3“ turnyras

2018-12-13
Šių metų gruodžio 29 dieną Vilniuje, Lukiškių aikštės ledo aikštelėje įvyks Kalėdinis šeimų ledo ritulio turnyras „3 prieš 3“.
 
Šventinis ledo ritulio turnyras - puiki galimybė pramogauti ant ledo kartu su visa savo šeima. Jo dalyvių laukia ne tik puikią nuotaiką garantuojantis turnyras, tačiau ir galimybė laimėti prizus.
 
Turnyre galės dalyvauti komandos sudarytos iš trijų Lietuvos Respublikos piliečių, iš kurių bent du – vienos šeimos nariai. Vienas asmuo privalo būti 18 metų arba vyresnis (suaugęs), kitas asmuo privalo būti iki 16 metų arba jaunesnis (vaikas) bei vienas asmuo privalo būti moteriškos lyties (amžius neribojamas).
 
Turnyre dalyvaujantys žaidėjai negalės būti registruoti Lietuvos suaugusiųjų čempionato komandose. Visi turnyro dalyviai taip pat privalės turėti ledo ritulio ekipiruotę (reikalingas apsaugas, pačiūžas, šalmus, pirštines, lazdas).
 
Ledo ritulio rungtynės bus žaidžiamos be vartininkų, į mažus vartus. Mačai truks po aštuonias minutes, nestabdant laiko.
 
Turnyre dalyvaujančios komandos bus suskirstytos į dvi arba tris grupes, o iš viso turnyro dalyviai sužais bent dvi, o daugiausiai - penkias rungtynes.
 
Į turnyrą kviečiami registruotis visi šio sporto entuziastai - turnyre dalyvaus pirmos devynios užsiregistravusios komandos.