Titulinis » Naujienos » „Geležinis Vilkas U80“ palaužė Vilniaus „Lokius“

„Geležinis Vilkas U80“ palaužė Vilniaus „Lokius“

2018-02-16
LRML informacija
 Vasario 14-ąją Vilniuje vykusiose rungtynėse triumfavo „Geležinis Vilkas U80“, kuris varžėsi su viena LRML čempionato turnyrinės lentelės pozicija aukščiau esančiais „Lokiais“. Drausmingai žaidę „Geležinio Vilko U80“ ledo ritulininkai gausesnį priešininkų sąstatą nugalėjo rezultatu 2:4 (1:0, 0:3, 1:1).
 
Pirmojo rungtynių įvarčio teko laukti 17 minučių. 17-ąją minutę rezultatyviai ataką užbaigė vienas taikliausių „Lokių“ snaiperių Viačeslavas Ten (1:0). Perdavimas – iš Edgaro Jašino.
 
Antrojo kėlinio metu „Geležinis Vilkas U80“ parodė savo iltis, o vartininkas Martinas Petiul atrėmė net pavojingiausius „Lokių“ metimus. Po Olego Lazutkino perdavimo 25-ąją minutę meistriškai išlyginamąjį įvartį pelnė Vladimiras Širšin (1:1). Greitai po to „Lokiai“ suorganizavo veržlią, tačiau nerezultatyvią ataką. 30-ąją minutę „Geležinį Vilką U80“ į priekį išvedė tikslus Dominyko Griniaus metimas (1:2), o 34-ąją minutę ritulį į „Lokių“ vartus įbruko Andrejus Levšunovas (1:3).
 
Trečiąjį kėlinį komandos sužaidė rezultatu 1:1. „Lokys“ Viačeslavas Ten nepraleido savo progos ir 42-ąją rungtynių minutę pelnė antrąjį įvartį (2:3). Perdavimą atliko Darius Budranovas. Kad ir kaip stipriai „Lokius“ motyvavo minimalus įvarčių deficitas, jie varžovų neprisivijo. Vienam jų žaidėjų Elanui Vasiliauskui „pametus“ ritulį prie savo vartų, jį perėmė „Geležinio Vilko U80“ atstovas Pavelas Dviliovas ir individualiu įvarčiu papildė savo komandos sąskaitą (2:4).