Titulinis » Naujienos » Fastastiškas E. Krakausko debiutas naujame klube: įvarčiais dukart išgelbėjo ekipą nuo pralaimėjimo

Fastastiškas E. Krakausko debiutas naujame klube: įvarčiais dukart išgelbėjo ekipą nuo pralaimėjimo

2018-08-10
 Šią vasarą klubą pakeitęs ir į „EHC Kloten“ persikėlęs Emilijus Krakauskas su trenksmu debiutavo naujoje savo ekipoje – savo įvarčiu paskutinę susitikimo minutę jis išplėšė lygiąsias draugiškame mače, o komandą jis dar kartą išgelbėjo ir baudinių serijoje.
 
Kontrolinių rungtynių ciklą lietuvio atstovaujama komanda pradėjo maču išvykoje su taip pat antroje pagal pajėgumą Šveicarijos lygoje rungtyniausiančiu „EHC Winterthur“ klubu ir po baudinių serijos išplėšė pergalę 5:4.
 
Už šią pergalę „EHC Kloten“ turėtų dėkoti būtent mūsų šalies atstovui. Prasidėjus paskutinei mačo minutei E. Krakausko klubas dar turėjo įvarčio deficitą, tačiau jį likus pusei minutės panaikino būtent mūsų šalies atstovo tikslus smūgis (59:29, realizuojant daugumą).
 
Negana to, dar kartą savo ekipą Lietuvos rinktinės narys stojo gelbėti jau baudinių serijoje – po devynių metimų varžovai pirmavo 1:0, o tada ant ledo pasirodė E. Krakauskas, kuris neklydo ir įvarčiu dar kartą išgelbėjo savo ekipą nuo pralaimėjimo. Kiek vėliau šaltus nervus parodė ir 17-metis Julianas Mettleris, kuris taip pat nuginklavo varžovų vartininką ir išplėšė savo komandai pergalę.
 
Priminsime, kad naująjį NLB sezoną iš aukščiausios lygos iškritusi „EHC Kloten“ komanda pradės rugsėjo 19 dieną.