Titulinis » Naujienos » „Energija“ pralaimėjo „Neman-2“ komandai

„Energija“ pralaimėjo „Neman-2“ komandai

2017-12-27
LRK „Energija“ inf.
  Po Šv. Kalėdų į aikštelę sugrįžusi Elektrėnų „Energija“ nenutraukė pralaimėjimų serijos Baltarusijos aukščiausioje lygoje. Elektrėniečiai trečiadienį svečiuose 1:10 (1:2, 0:3, 0:5) neatsilaikė prieš Gardino „Neman-2“ ledo ritulininkus.
 
Pirmojo kėlinio pradžioje „Energiją“ į priekį išvedė Vainius Jankauskas (4:31, rez. perd. Deividas Kazlauskas), tačiau jau po 28 sekundžių šeimininkai rezultatą išlygino, o dar pirmojo kėlinio viduryje ir persvėrė jį savo naudai.
 
Nors „Energija“ žaidė itin drausmingai ir per visas rungtynes surinko vos 4 baudos minutes (varžovai - 8), tačiau daugiau nuginkluoti varžovų vartininko nepavyko, o „Neman-2“ žaidėjai sėkmingai mušė įvarčius.
 
„Energijos“ vartus visas rungtynes gynė Nerijus Dauksevičius.
 
Kitas tarpusavio rungtynes „Energija“ ir „Neman-2“ ekipos žais jau ketvirtadienį nuo 11:00 val.
 
Šios komandos jau yra žaidusios spalio mėnesį, o tada Elektrėnuose vykusiose rungtynėse „Energija“ pralaimėjo 1:5, tačiau jau kitame susitikime šventė pergalę rezultatu 5:4.
 
„Energija“ per 33 rungtynes yra iškovojusi 6 pergales ir su 19 taškų tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje, tuo tarpu „Neman-2“ ledo ritulininkai per tiek pat rungtynių džiaugėsi 21 pergale ir su 65 taškais užima penktą poziciją.
 
„Energijos“ sudėtis rungtynėse su „Neman-2“:
 
Vartininkai: Nerijus Dauksevičius, Aurimas Uscila.
 
Gynėjai: Paulius Rumševičius, Titas Milašius, Karolis Šumskas, Rokas Arbačiauskas.
 
Puolėjai: Artiomas Sidorovas, Karolis Krasilnikovas, Aimas Fiščevas, Povilas Verenis, Deividas Kazlauskas, Donatas Vitte, Danielius Nomanovas, Vainius Jankauskas, Martynas Miliūnas.