Titulinis » Naujienos » D.Kasparaičio mokyklos savaitgalio kovos

D.Kasparaičio mokyklos savaitgalio kovos

2017-03-13
DKLRM informacija
 Praūžė įtemptas ir aktyvus varžybų maratonas Elektrėnų Dariaus Kasparaičio ledo ritulio mokykloje: per tris savaitgalio dienas buvo sužaista 11 rungtynių Lietuvoje ir Latvijoje.
 
Latvijoje penktadienį U-18 grupėje teko nusileisti HS Riga komandai 1:11, tačiau kitą dieną buvo nugalėta Ventspilio „Venta“ komanda rezultatu 6:3, o įdomiausia kova vyko sekmadienį jau Lietuvoje, Vilniuje.
 
Tie patys Kasparaičio mokyklos jaunuoliai pasiliko jėgų ir dramatiškai nugalėjo amžiną varžovą, "Geležinį vilką" rezultatu 3:2!
 
Mūsų mažieji taip pat darbavosi iš peties - U-12 grupėje penktadienį Elektrėnuose nugalėjome Svetlogorsko SVT rezultatu 16:2, kitą dieną rezultatu 14:5.
 
U-10 Akropolio taurės turas - DKLRM U-10 - Klaipėda HC, po įnirtingos kovos ir baudinių serijos laimėjom 5:4, taip pat po įnirtingos kovos nusileidom "Geležinis vilkas U-10 " 4:5, jėgų pritrūko prieš Kaliningradą, pralošėm 1:8.
 
Pradžiugino mažiausieji U-9 grupės moksleiviai, Vilniaus ture nugalėjom 5:3 "Hockey Punks U-9", 5:4 Kauno "Griunvaldą", ir pralošėm Vilniaus Geležiniam vilkui 1:6.