Titulinis » Naujienos » „Comet“ lietuviai mušė įvarčius, A. Fiščevas įsirašė pirmąjį tašką

„Comet“ lietuviai mušė įvarčius, A. Fiščevas įsirašė pirmąjį tašką

2018-12-08
hockey.lt informacija
Norvegijos antroje lygoje („1. Divisjon“) ir toliau pastebimai rungtyniauja Lietuvos atstovai, kurie šeštadienį pildė savo asmenines rezultatyvumo sąskaitas, o jų klubai šventė pergales.
 
Trijų lietuvių atstovaujama „Comet“ komanda namuose 6:1 nepasigailėjo „Hasle-Loren“ komandos, o keturis iš šešių komandos įvarčių pelnė būtent mūsų šalies atstovai.
 
Paulius Gintautas pelnė pirmuosius du komandos įvarčius, o Ugnius Čižas ir Ilja Četvertakas pergalę užtvirtino savo tiksliais smūgiais trečiajame kėlinyje. Beje, U. Čižas prie įvarčio pridėjo ir rezultatyvų perdavimą vienam iš P. Gintauto tikslių smūgių.
 
Palankią pergalę „Comet“ komandai iškovojo ir Aimo Fiščevo atstovaujamas „Furuset“ klubas, kuris 3:0 įveikė su Haldeno klubu dėl vietos pirmajame ketverte besivaržančią „Gjovik“ komandą.
 
Šiose rungtynėse puolėjas iš Lietuvos pasižymėjo savo pirmuoju rezultatyvumo balu Norvegijoje bei atliko rezultatyvų perdavimą.
 
Po šių pergalių „Comet“ išliko pirmoje, o „Furuset“ devintoje turnyrinės lentelės pozicijoje. Lietuvių klubai savo kovas „1. Divisjon“ turnyre pratęs jau sausį, nes šiose pirmenybėse skelbiama beveik mėnesį truksianti pertrauka.