Titulinis » Naujienos » Birželį vartininkai bei šios pozicijos treneriai kviečiami į A. Aleinikovo rengiamą stovyklą

Birželį vartininkai bei šios pozicijos treneriai kviečiami į A. Aleinikovo rengiamą stovyklą

2019-03-18
hockey.lt informacija
Mūsų šalies vartininkai bei šios pozicijos treneriai birželį turės galimybę naujam sezonui pasiruošti įgyjant naujų žinių bei patobulėjus: birželio 24-28 dienomis Vilniuje įvyks ledo ritulio vartininkų stovykla.
 
Stovyklos organizatorius – ilgametis Lietuvos rinktinės vartininkas bei dabartinis jos treneris Arūnas Aleinikovas. Baltarusijos „Neman“ komandoje vartininkus treniruojantis specialistas mūsų šalyje surengs jau aštuntąją tokią stovyklą. Stovykloje jis laukia ne tik vartininkų, tačiau ir šios pozicijos trenerių, siekdamas jiems suteikti galimybę pasimokinti iš patyrusių ir aukščiausio lygio ledo ritulio patirties turinčių trenerių.
 
„Vartininkų stovyklą Vilniuje organizuoju jau 8-tą kartą, kartu bendradarbiaujant su „Geležinio Vilko“ mokykla. Pagrindinis jos tikslas, mokinti Lietuvos vartininkus ir trenerius, kurie su jais dirba sezono metu bei matyti kaip jie auga ir kasmet tobulėja. Į stovyklą kaip visada kviečiami ir visi norintys atvykti Lietuvos treneriai, kurie nori įgyti žinių ir mokintis, kaip treniruoti vartininkus.
 
Stovyklose jau yra dalyvavę aštuoni Lietuvos treneriai, kurie šiuo metu dirba skirtinguose Lietuvos mokyklose. Į stovyklą yra kviečiami patyrę treneriai iš Baltarusijos ir Latvijos, kurie dirba KHL lygoje ir turi žaidimo patirties pasaulio čempionatuose“, - apie stovyklą kalbėjo jos iniciatorius A. Aleinikovas.
 
Lietuvoje vyksiančioje stovykloje savo patarimus dalins ne tik pats A. Aleinikovas ir trys Lietuvos treneriai Simas Baltrūnas, Nerijus Daukševičius ir Andrius Kaminskas, tačiau ir Kontinentinėje ledo ritulio lygoje Minsko „Dinamo“ komandoje dirbantys Vitalijus Kovalas, Andrejus Kudinas ir Aliaksandras Zarudny bei specialistas iš Latvijos Imantas Legzda.
 
Stovyklos metu vartininkai 10 valandų dirbs ant ledo, o tiek pat laiko bus skirta tobulėjimui treniruotėse ant žemės. Į stovyklą kviečiami visi vartininkai ar treneriai – dalyvių amžius nėra ribojamas. Stovyklos kaina – 250 eur.
 
Užsiregistruoti į stovyklą galite telefonu + 370 (617) 60508, arba elektroniniu paštu: Arūnas Aleinikovas@yahoo.com