Titulinis » Naujienos » Balsuokite už Lietuvos rinktinę geriausių metų šalies komandų rinkimuose

Balsuokite už Lietuvos rinktinę geriausių metų šalies komandų rinkimuose

2018-12-03
hockey.lt informacija
Baigiantis 2018 metams įsibėgėja ir balsavimai dėl įvairių geriausių šių metų sporto apdovanojimų. Itin pastebimas šiemet yra ir šalies ledo ritulys, kuris pretenduoja į prizus net trijuose skirtinguose apdovanojimuose.
 
Lietuvos sporto federacijų sąjunga (LSFS) ir Delfi.lt kviečia atiduoti savo balsą 2018-ųjų metų sporto vadybos apdovanojimuose. Ten ledo ritulio akcentus galima pastebėti net dvejose kategorijose: Kaune įvykęs pasaulio ledo ritulio IB diviziono čempionatas pretenduoja būti metų sporto renginiu, o už to paties čempionato metu vykdytą „Mūsų svajonių komandos“ programą galima atiduoti balsą metų sporto komunikacijos rinkimuose. Savo balsą šiuose rinkimuose galite atiduoti paspaudę šią nuorodą.
 
Kiek anksčiau startavusiuose „LTeam“ apdovanojimų rinkimuose taip pat neapsieita be ledo ritulio akcentų. Lietuvos ledo ritulio rinktinė aktyviai kaunasi dėl pirmosios vietos „metų vyrų komandos“ kategorijoje, o tarp metų populiariausių sportininkų savo balsą galite atiduoti už Dainių Zubrų ar Darių Kasparaitį. Savo balsą šiuose rinkimuose galite atiduoti paspaudę šią nuorodą. Balsuoti iš vieno IP adreso galima vieną kartą per vieną dieną.
 
Pasaulio ledo ritulio IB diviziono čempionatas taip pat pretenduoja tapti ir Kauno miesto sporto apdovanojimų laureatu metų sporto renginio kategorijoje, o už jį balsuoti galite paspaudę šią nuorodą.
 
Nepagailėkite savo balso ir padėkite ledo rituliui iškovoti pelnytus apdovanojimus šių metų geriausiųjų rinkimuose!