Titulinis » Naujienos » Anglijoje įvarčius mušė D.Pliskauskas, perdavimus dalino A.Bosas

Anglijoje įvarčius mušė D.Pliskauskas, perdavimus dalino A.Bosas

2016-11-21
hockey.lt informacija
 Anglijos antrosios pagal pajėgumą „Premier“ ledo ritulio lygos (EPIHL) savaitgalio rungtynėse rezultatyviai žaidė lietuviai.
 
Šefildo „Steeldogs“ komandai atstovaujantis Arnoldas Bosas atliko rezultatyvų perdavimą ir užsidirbo dvi baudos minutes, tačiau jo ir Donato Kumeliausko atstovaujama ekipa 3:4 nusileido Braknelio „Bees“ komandai. Kitose savaitgalio rungtynėse „Steeldogs“ 2:5 pralaimėjo Mančesterio „Phoenix“ komandai. A.Bosas atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir kartą 2 minutėms sėdosi ant prasižengusiųjų suolo.
 
Dariaus Pliskausko atsovaujama Peterboro „Phatoms“ ekipa 3:5 nusileido Guldfordo „Flames“ komandai, o antrose rungtynėse 2:0 įveikė Halo „Pirates“ klubą, kuriame žaidžia Ugnius Čižas. Pirmojoje dvikovoje D.Pliskauskas pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, antrose prie pergalės prisidėjo įvarčiu. Ugnius Čižas šiose rungtynėse nepasižymėjo, kaip ir 3:7 pralaimėtose rungtynėse su Telfordo „Tigrų“ klubu.
 
A.Bosas EPIHL čempionate po 22 rungtynių turi 37 rezultatyvumo taškus (17+20) ir žengia ketvirtojoje lygos vietoje, D.Pliskauskas su 29 taškais (14+15) – dešimtas.