Titulinis » Naujienos » „Akropolio“ taurės konferencijoje dešimtmečiai kovėsi Klaipėdoje

„Akropolio“ taurės konferencijoje dešimtmečiai kovėsi Klaipėdoje

2016-10-17
hockey.lt informacija
 Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos U-10 diviziono „Akropolio“ taurės“ konferencijoje Klaipėdoje prie starto linijos stojo ir svečiai iš Rusijos.
 
Šešių komandų konferencijoje Lietuvos ekipos jau kovėsi Vilniuje, Klaipėdoje savo meistriškumą pademonstravo ir Rusijos vaikai.
 
Kaliningrado „Jantarnaja zvezda“ komanda be didesnio vargo 19:0 įveikė jaunesnius kolegas iš Svetlogorsko „Svetlogorec“ mokyklos.
 
Antroje kovoje kaliningradiečiai susikovė su kiek netikėtai pirmąją kovą pralaimėjusiais šeimininkais. HC „Klaipėda“  3:4 nusileido taktiškai protingai sužaidusiems D.Kasparaičio LRM vaikams, kurie išnaudojo savo metikus, mėčiusius iš bet kokių distancijų.
 
Pagrindinis rungtynių tarp HC „Klaipėdos“ ir Kaliningrado JTZ laikas baigėsi lygiosiomis – 2:2.
 
Baudinių serijoje geresni buvo klaipėdiečiai, kurie net septynių metimų serijoje išplėšė pergalę po Dovydo Juknos taiklaus smūgio, tačiau varžovų treneris apskundė lietuvio metimą techniką, esą metimo metu ritulys kartu su žaidėju judėjo atgal.
 
Kitose turo rungtynėse DKLRM nesunkiai įveikė „Svetlogorecą“ 8:2. Elektrėniškiai pripažino JTZ jėgą ir pralaimėjo jiems 2:6, o šeimininkai 15:2 įveikė „Svetlogorecą“.