Titulinis » Naujienos » A. Katulis: tiek jaunimas, tiek legionieriai puikiai įsiliejo į komandą

A. Katulis: tiek jaunimas, tiek legionieriai puikiai įsiliejo į komandą

2018-09-20
Elektrėnų "Energijos" informacija
Ketvirtadienį Elektrėnų ledo arenoje startavo naujasis Lietuvos čempionato sezonas, kurio pirmose rungtynėse susitiko praėjusio sezono finalininkai.
 
Nors abiejų komandų sudėtys gana pasikeitusios, tačiau kaip ir praėjusį sezoną, taip ir šį Elektrėnų „Energija“ nesulaukė rimtesnio varžovų pasipriešinimo namuose ir „Kaunas Hockey“ ekipą nugalėjo rezultatu 5:2 (3:1, 0:0, 2:1).
 
Po rungtynių kalbėdamas laikinasis „Energijos“ kapitonas A.Katulis pasidžiaugė naujokų bei jaunimo žaidimu, turėjo priekaištų ledui bei džiaugėsi iškovota pergale.
 
„Manau, kad rezultatas atspindi rungtynių eigą. Pirmasis susitikimas - visi nervuojasi ir tai duoda savo, o ir ledo kokybė nėra pati geriausia, ritulys visaip sukasi“, - sakė A.Katulis. „Norėtųsi, kad ledas būtų geresnis, tačiau pirmosiose rungtynėse didelį vaidmenį turi jaudulys, nors ir esame profesionalai, tačiau jis kiša koją.
 
Lyginant su draugiškomis rungtynėmis, šiame mače buvome drausmingesni ir pasiekėme gerą rezultatą. Tiek naujokai legionieriai, tiek jaunimas į komandą įsiliejo labai gerai, galiu tik pagirti. Mano nuomone, jaunimas parodė save iš gerosios pusės. Jie pereina į vyrų ledo ritulį ir jie mokinasi iš klaidų“.
 
Šiame Lietuvos čempionato sezone dalyvauja vos keturios komandos, todėl bus daug rungtynių prieš tuos pačius varžovus. Anot A.Katulio, vėliau komandoms vienas kitą bus sunku nustebinti ir žaisti prieš tas pačias ekipas neturėtų būti sunkiau.
 
„Nemanau, kad bus sunkiau. Pradžia visada būna sunkesnė, o po to įsivažiuoji. Žinoma, lyginant su praėjusių sezonu tai tikrai bus sunkiau, nes praėjusiais metais turėjome tikrai daug varžybinės praktikos. Dabar turėsime į savaitę ar į dvi rungtynes, tačiau dabar visi esame toje pačioje situacijoje“, - sakė A.Katulis.
 
Kitas rungtynes abi komandos vėl žais tarpusavyje, tačiau rugsėjo 25-ą dieną vyksiantis susitikimas jau bus žaidžiamas Kaune.