Titulinis » Naujienos » A. Fiščevas debiutavo Norvegijoje, kur ir toliau dominuoja tris lietuvius turinti „Comet“

A. Fiščevas debiutavo Norvegijoje, kur ir toliau dominuoja tris lietuvius turinti „Comet“

2018-10-24
hockey.lt informacija
Antroje pagal pajėgumą Norvegijos lygoje („1. Divisjon“) debiutavo Aimas Fiščevas.
 
24-erių metų puolėjas neseniai prisijungė prie „Furuset“ klubo, su kuriuo trečiadienį 2:6 pralaimėjo „Kongsvinger“ klubui. Nesėkmės lietuvio ekipa neišvengė nepaisant to, jog po dviejų kėlinių rezultatas dar buvo lygus – 2:2.
 
Šiame susitikime A. Fiščevas kartą smūgiavo į vartus bei išvengė baudos minučių.
 
Tuo tarpu toje pačioje lygoje rungtyniaujantys Jaunius Jasinevičius, Paulius Gintautas ir Ugnius Čižas su savo komandos draugais pratęsė puikių mačų seriją.
 
„Comet“ klubas išvykoje 3:2 palaužė „Gjovik“ klubą bei iškovojo šeštąją pergalę iš eilės.
 
Šiame susitikime lietuviai ir vėl atliko esminį vaidmenį siekiant pergalės – P. Gintautas pelnė du įvarčius, o jam abu kartus mušant įvarčius asistavo U. Čižas. Prie vieno iš tautiečio įvarčių prisidėjo ir J. Jasinevičius, kuriam taip pat įrašytas rezultatyvus perdavimas. Be to šis gynėjas tris kartus metė į vartus, o atitinkamai tris ir keturis kartus į vartus metę U. Čižas ir P. Gintautas dar po kartą susilaukė ir 2 minučių nuobaudos.
 
Po dešimties sužaistų mačų lietuvius savo gretose turinčių klubų situacija gerokai skiriasi: „Comet“ su 24 taškais pirmauja lygoje, o visus dešimt mačų pralaimėję „Furuset“ ledo ritulininkai užima paskutinę turnyrinės lentelės poziciją.