Titulinis » Naujienos » „Geležinio vilko“ 2006m. išvyka į Baltarusiją - sėkminga (VIDEO)

„Geležinio vilko“ 2006m. išvyka į Baltarusiją - sėkminga (VIDEO)

2017-03-08
LRM "Geležinis vilkas" informacija
Šį, pirmąjį pavasario savaitgalį, „Geležinio vilko“ 2006m. auklėtiniai sužaidė dvejas varžybas Baltarusijoje. Šįkart vilniečiams dėl pergalės kovoti teko prieš Baltarusijos „Pruzhany“ komandą.
 
Šeštadienio varžybos nuo pirmų sekundžių buvo įtemptos ir iki pat galo nebuvo aišku, kas išsineš rungtynių laimėtojo titulą. Vienas po kito įvarčiai skriejo tai į vienus, tai į kitus vartus. Abi komandos demonstravo stiprią komandinę dvasią ir nė nesiruošė nusileisti vieni kitiems. Vis dėlto, kad ir kaip stipriai „Pruzhany“ žaidėjai stengėsi atsilaikyti prieš aršų „Geležinio vilko“ puolimą, fortūna nuo jų nusisuko ir pergalę rezultatu 6:5 išplėšė vilniečių komanda.
 
Sekmadienio varžybose jautėsi Baltarusijos komandos ryžtas pasiekti revanšą, tačiau, priešininkų nelaimei, „Geležinis vilkas“ taip pat tėjo rimtai nusiteikęs laimėti. Palaužtiems po vakarykštės kovos „Pruzhany“ auklėtiniams taip ir nepavyko atsitiesti. „Geležinio vilko“ žaidėjai neleido varžovams net atsikvėpti visų kėlinių metu. Per rungtynes į vartus jie paleido net 12 sėkmingų įvarčių. Tuo tarpu Baltarusijos „Pruzhany“ į vartus pataikyti pavyko tik 1 įvartį. Vilniečiai dar kartą įrodė savo pranašumą, rezultatu 12:1.